Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha még 21 évesen is szűz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha még 21 évesen is szűz vagyok akkor van esélyem elveszteni barátnővel?

Figyelt kérdés
Vagy csak max prostival?
2019. máj. 2. 16:51
 1/7 anonim ***** válasza:

Középiskolában sikeres voltál a csajoknál?

Ha 21 évesen szűz vagy, akkor az valószínűleg azt jelenti, hogy nem vagy elég jóképű a csajoknak, különben már rég szétszedtek volna az ágyban.

2019. máj. 2. 16:54
 2/7 A kérdező kommentje:

Csak fiúk voltak az osztályba. :(

Bulizni meg nem járok.

2019. máj. 2. 16:57
 3/7 anonim ***** válasza:

Lehet barátnőd, ha:

- 20cm hosszú a farkad,

- menő vagy,

- szörfös vagy

2019. máj. 2. 17:07
 4/7 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező, kívánom, hogy nyíljon ki a szemed a nők és a párkapcsolatok terén! Olvass bele a Red Pill irodalomba! Kezdetnek megteszi ez a link is, innen már bárhova el tudsz jutni:

[link]

Nagyon kemény írások ezek, de évtizedeket és sok fölös energiát spórolhatsz meg, ha tanulsz belőlük.

5/7 anonim ***** válasza:
Bocsi, szofoso, csak az autokorrekt.
 6/7 anonim ***** válasza:
Ha itt sírsz akkor nincs, ha teszel is érte akkor talán, de még úgyis kevés esélyed van, mivel a csúnya pasiknak elég nehéz dolguk van és aki 21 éves még szűz egyértelmű h nem jó csávó
2019. máj. 2. 17:13
 7/7 anonim ***** válasza:

Én 24 évesen vesztettem el, bár én lány vagyok, az nem tom számít-e.

Bár a partnerem nem tudta, hogy szűz vagyok és nem is jött rá, mert a szexhez mindenki ért.

2019. máj. 2. 18:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!