Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik gázabb? Prostial elveszteni a szüzességed, vagy szűz lenni 2X évesen?
Szerintem prostival elveszteni nagyon gáz. Az egyátalán nem zavarna, ha 2X évesen szűz lenne a pasim.
27L
Ja persze nem gáz, de ha összeállnál egy 26 éves szűzzel, egyből elkezdenél kombinálni, hogy mi baja lehet, meg egyből lelépni.
Egy ilyen srác minden a csajok szemében csak nem vonzó. Szóval ha nem jött össze a dolog, akkor nem hisztizni kell, hanem kiválasztani egy fizetőst, mert jó eséllyel átsegít a holtponton de a szikla nagyságú terget leveszi a válladról.
Te lány vagy 27 évesen? Na ez a gáz. Amúgy természetesen neked sem hisz senki.
Nem értem miért kell egy névtelen fórumon is ilyen gátlástalanul hazudozni.
Nekem az elős opció határozottan taszító.
A második pont ellenkezőleg, az pozitívum.
Persze ez függ az embertől is, ha tetszik, akkor az plusz ha nem volt még senkije, ha meg nem teszik akkor mindegy hoyg szűz-e vagy nem, úgy sem akarok semmit. De az első opció mindenképp taszítana, kizáró ok lenne.
Szerintem ne hogy elmenj ilyen helyre, ki tudja mik vannak ott... ://
Utolsó mégis miért? :D
Miért jó az?
Nekem egy ilyen után biztosan nem kéllene, bárkiről is lenne szó.
Hát eddig még nem kérdezte senki, pláne, hogy egy se :'DDD
Szerintem, pedig sokkal többet dobna az önbizalmon, ha olyat találna akinek nem kell fizetni érte. :)
Sőt, ha talál olyat, annak még nagy pozitívum is lenne, hogy nem volt más előtte, főleg, ha lánynak sem volt senkije. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!