Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Melyik gázabb? Prostial...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik gázabb? Prostial elveszteni a szüzességed, vagy szűz lenni 2X évesen?

Figyelt kérdés
2016. szept. 25. 13:18
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

A szexért mindig fizetni kell csak van aku ezt randinak hívja.

Amúgy szűz srác a szűz csajnak ár kell mert azt hiszik nekik jár a tapasztalt farok.

2016. okt. 2. 00:21
 12/14 anonim ***** válasza:

Hát nézőpont kérdése, kinek mi.

Szerintem egy randi még nem nagyon vezet oda, persze van akinek igen, de van akinek csak egy hosszú kapcsolat.

Érdekes felfogás, de biztos sokan hiszik így. Ha nekem választanom kellene, hogy milyen legyen az első: tapasztalt, vagy tapasztalatlan az utóbbit választanám.

De ezek szerint én ritka nagy különc vagyok. :D

2016. okt. 2. 20:25
 13/14 anonim ***** válasza:

Miért te minek mész randira, mert unatkozol? (mondjuk egyes szűzku*k igen). A randi legminimálisabb célja egy dugás, a legmaximálisabb meg egy hosszútávú kapcsolat gyerekkel. Na Szerinted ki perkál a randikon?

Azt meg, hogy neked tapasztalatlan kell egy pofátlan nagy hazugság.

2016. okt. 2. 20:56
 14/14 anonim ***** válasza:

Nem hazugság, én így gondolom. :)

Én speciel azért mennék egy randira, hogy megismerjem a másik,feltéve ha van egy alap szimpátia, ha nincs, akkor meg ne raboljuk egymás idejét, mert úgysem lesz semmi.

És alapvetően az általad említett második lenne a célom, az első semmiképp. :)

2016. okt. 2. 21:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!