Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jobb érzés ha a nő lenyeli orál után? Számít egyáltalán a pasiknak?
A pasiknak lehet.
A férfiaknak nem számít.
Jobb. :)
Nincs annál jobb érzés, mint amikor nyeli a nő a forró g*cid és utána, érzékien csókolózol vele. :)
Egyes általánosít.
Én elfogadom, ha a nő a szájába kéri, de eleinte kellemetlenül éreztem magam. Most már nem zavar az sem, ha lenyeli, vagy elvonul a fürdőbe és ott szabadul meg tőle. Ha tele a szája, nem, ha lenyelte megcsókolom. Ugyanis én nem szeretem. (F)
Azért jó szájba élvezni, elég kellemetlen, mikor pont a " legjobb résznél " veszi ki a lány a szájából, mert egy meleg, nedves helyről, kikerül a hűvösebb levegőre.
A dolog másik része, ha már a szájában van, elég illúzióromboló, mikor elkezdi kiköpdösni.
A lenyelésnek inkább érzelmi töltete van, számomra az jelenti az igazi elfogadást a partnerem részéről. Aki nem akarja ne csinálja, nálam nem volt még ez szakító-ok.
Létezik köztes megoldás, akit érdekel, annak megírhatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!