Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért nem jó érzés az a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem jó érzés az a pasiknak ha kielégíthetik a csajukat?

Figyelt kérdés

Barátom a mult szexnél, közölte, hogy hamarabb fog elmenni mint én. Előtte az ujjaival kényeztetett, de nem dugta be. Aztán szexnél, elment, utána utaltam rá, hogy én is el akarok. de azt mondta elfáradt. :(

19l 19f

Esetleg vmivel elérhetem legközelebb, hogy ne hadjon kielégítetlenül?

2016. nov. 20. 19:51
1 2
 1/18 RRR ***** válasza:
100%

bocsánat,de ez csak az önző bunkóknál van!!!!!!!!!!!

beszélgetni kellene róla vele,hátha felfogja a cseppnyi agyával,hogy a szex 2 emberes....

2016. nov. 20. 19:54
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
A barátod bunkó!
2016. nov. 20. 19:54
 3/18 anonim ***** válasza:
93%

Hát aki gyökér, az gyökér is marad.

Addig be se teszem, amíg nem ment el a barátnőm orál által. Pont azért, hogyha esetleg nem lennék formában, akkor is legyen jó neki is. Hiszen nekem úgyis jó lesz, ő meg máshogy áll a dolgokhoz,ha érzi, hogy foglalkoztam vele. :)

2016. nov. 20. 19:55
 4/18 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon is jó érzés. Bár szűz vagyok:D De ezt így is meglehet mondani... annak a lánynak, akibe szerelmes vagyok, Neki örömöt okozni csak jó érzés lehet. Az ilyen esetekre ( mint a barátod ) szokták ilyenkor írni, hogy önző.

Én úgy tervezem, hogy ha lehetséges, már előjátéknál elszeretném juttatni egyszer oda a barátnőm. De ha máskor nem aktus közben mindenképp megvárnám, míg ő megy el elsőnek. :) Sőt, olyan együttlétet szeretnék, amilyet még korábban sose élt át... hogy a lehető legjobb legyen. Vagyis... erre fogok törekedni. :) Mert jó dolog ( lesz.. ) látni, ahogy élvezi, na meg hogy én okoztam neki ezt az örömet.

Szóval... jó érzés az, a barátodnak mondjuk nem tudom. Ez esetben elgondolkoznék - főleg, ha nem hajlandó változtatni, ezt mindenképp beszéld meg vele - hogy szeret-e.

22/f

2016. nov. 20. 19:57
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
"Miért nem jó érzés az a pasiknak ..." Nem "pasiMNak" ír akartál írni? Arra a választ már megkaptad. 😊
2016. nov. 20. 19:57
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem Bugsy a barátod neve? Mert ha igen, akkor bunkó.
2016. nov. 20. 20:00
 7/18 A kérdező kommentje:

Tudom, hogy szeret. Egyértelmű..de ma ezt csinálta.

De lehet, hogy elírtam.

2016. nov. 20. 20:00
 8/18 anonim ***** válasza:
Akkor eddig csak ez az egy alkalom volt ilyen?
2016. nov. 20. 20:02
 9/18 A kérdező kommentje:
Talán előfordult már az 1 év alatt 2-3 szor, de nem jellemző.
2016. nov. 20. 20:04
 10/18 anonim ***** válasza:
95%
Akármit is állítasz, te csak erre kellesz neki, csak azt szereti benned, amíg benned van.
2016. nov. 20. 20:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!