Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem jó érzés az a pasiknak ha kielégíthetik a csajukat?
Figyelt kérdés
Barátom a mult szexnél, közölte, hogy hamarabb fog elmenni mint én. Előtte az ujjaival kényeztetett, de nem dugta be. Aztán szexnél, elment, utána utaltam rá, hogy én is el akarok. de azt mondta elfáradt. :(
19l 19f
Esetleg vmivel elérhetem legközelebb, hogy ne hadjon kielégítetlenül?
2016. nov. 20. 19:51
11/18 anonim válasza:
Értem. Bár elhiszem, hogy ez a pár alkalom is zavaró tud lenni. Talán azt lehetne megtenni, hogy mikor érzi hogy ennyire fáradt, előtte előbb Téged juttat el, aztán jöhet ő. Azt biztos befejezi. :) Ez jutott eszembe...
12/18 A kérdező kommentje:
Utolsó, én is így gondolom. De ez akkor lehet, hogy az én hibám volt, mert az ujjas dolgot, már ugymond untam, ezért mondtam neki, hogy legyen több mostmár.
2016. nov. 20. 20:11
13/18 anonim válasza:
Aha, részben akkor lehet. Na majd legközelebb!:)
14/18 anonim válasza:
persze elsőnek belenyomod a száját, aztán ha elmentél jöhet a többi
15/18 anonim válasza:
Én spec nem is élvezem, ha a partneremnek nem jó. Kifejezetten lelomboz a közömbösség. Minél jobb a csajnak, annál jobb nekem is :)
16/18 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek :)
2016. nov. 21. 14:36
17/18 anonim válasza:
szinte az összes ilyen :) alig van, akit érdekel, hogy a barátnője mit és hogyan szeretne....vagy egyáltalán szeretné-e.... de persze te engedd análba, mélytorkozzál..... aztán meg csodálkoznak, és "hisztisnek" neveznek, ha te is élvezni szeretnéd a dolgot.... szokd meg, ilyen egy párkapcsolat.
23L
18/18 A kérdező kommentje:
Én megmondom neki, hogy nem és nem! Ez nem lenne párkapcsolat, ha ilyen lenne! szerencsére nem ilyen.
2016. nov. 23. 18:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!