Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért ennyire erős az orgazmus...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ennyire erős az orgazmus előtti érzés? Hogy jussak túl rajta?

Figyelt kérdés

Még sohasem volt G pontos orgazmusom. Nagyon élvezem a szexet és igen erős érzések vannak bennem végig, minden egyes lökésnél. Már az első behatolásnál olyan erősen érzem a G pontomat, hogy meg tudnék bolondulni!

Feszítő kéjes érzés egy pontba sűrítve és minden lökésnél ugyan olyan. Nem fokozódik, nem változik, nem vált át orgazmusba. Szinte kínozni lehet vele és nem tudom magam elengedni. Pedig tudom, hogy jó jel ez az érzés, de minden izmom össze rándul, nem tudok belelazulni az érzésbe, folyamatosan a küszöbön érzem magam, de nem megy.

Más hogy jutott tovább ezen a ponton? Másnak is ennyire falramászós ez az érzés?

20/L

#orgazmus #erős #G-pont #kéjes érzés
2016. nov. 11. 00:48
1 2
 1/11 icu75 ***** válasza:
100%
Ne húzd össze a hüvelyizmaid,hanem pont ellenkezően,nyomj rá,mintha pisilni akarnál(nem kell erősen,csak engedd el)
2016. nov. 11. 07:14
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Minden pózban ilyen? Próbáld meg Kutya pózban vagy Lóvagló pózban... Nekem Lovagló pózban sikerül. 22 L
2016. nov. 11. 07:16
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, higy a sebesség hiányzik.

Kérd meg, hogy egy ilyen alapos farkalást amikor már egy pici szünet nem lomboz le, térjen át az ujjazásra, és nagyon intenzíven tegye!

2016. nov. 11. 09:17
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

fejben dől el, de ahogy látom neked testileg semmi bajod nincs ezzel, csak a szellemi elengedés.

A poén, hogy ha már 1-2szer sikerül, onnantól kezdve egyre egyszerűbb lesz.

Vagy átmész meditálásba, vagy valami szerrel "elengedteted magad" (pl Alkohol) és megszűnik minden, csak az érzés marad.

2016. nov. 11. 09:35
 5/11 anonim ***** válasza:
87%

Ugyanezt érzem én is, akár ujjal, akár a péniszével van bennem. Ahogy belekezd, pláne, ha gyors a tempó, azonnal nagyon jó, nagyon intenzív.... de tartósan egy szinten. Nincs felívelés, nincs csúcspont, nincs orgazmus, akármeddig csinálja.

Az, hogy OTT érzem, hogy jó, az csak azt jeleni, hogy van, és ott van a G pontom, ugye?

De akkor miért nem élvezek el mégsem?

Nagyon nagyon régen, vagy 15 évvel ezelőtt volt egyszer egy hüvelyi orgazmusom. Az asztalon feküdtem, csípőig, a lábam letettem a talajra, tehát le voltam feszülve picit. Így hatolt belém, és sehol máshol nem ingerelt, így egészen biztos, hogy a hüvelyemben élveztem el. Méghozzá akkorát, hogy önkéntelenül is hangosan nyögtem, remegtem közben, az egész testemet rázta az orgazmus, a végén pedig elkezdtem sírni, majdnem zokogni, olyan volt, mintha felszakadt volna belőlem valami, mintha extra dózis hormon öntötte volna el a testem. Azóta is keresem és vágyom ezt az érzést, most 35 éves vagyok :-(. Hiába próbáltuk azóta nagyon sokszor ugyanígy, vagy akár másképp, de a G pontra koncentrálva, sose sikerült :-(

Ami még érdekes, hogy akkoriban, mikor ez az orgazmus összejött, még egyáltalán nem éreztem érzékenynek a hüvelyem. Nagyon meglepett az orgazmus már csak azért is, mert sem előtte, sem utána még évekig, egyáltalán nem éreztem belül semmit, akármeddig és akárhogyan csináltuk. Aztán olyan 1-2 éve van ez, hogy főleg kutyapózban, de hanyatt fekve, lábat megemelve is azt érzem, hogy eltalál egy pontot, ott nagyon jó, nagyon mély, felnyögős..... de nincs katarzis.

2016. nov. 11. 11:32
 6/11 A kérdező kommentje:

Már próbáltam ellazítani az izmaimat, megpróbálom úgy, ahogy az első írta :)

Igen, minden pózban ilyen. A legelső pillanattól.

A sebesség is jó, durván szeretjük, imádom :)

Igen, én is úgy gondolom, hogy testileg nagyon is jó helyen járok :D

A negyedik véleménye kicsit különbözik az előzőétől. Hiszen neki egyszer már sikerült, akkor utána miért nem lett neki is könnyebb? :/

2016. nov. 11. 12:23
 7/11 anonim ***** válasza:
50%

wow, én teljesen begerjedtem arra, hogy itt vagytok a csúcs előtt 1 percre és nem tudtok elsülni. Nekem mint pasinak ez egy hihetetlen nagy "challenge" lenne, hogy segítsek és mindent megtegyek, hogy sikerüljön.

Beszéltek ti a párotokkal? Nekem már most tucatnyi ötletem van, hogy mivel adjam meg azt az extra lökést a szex végénél, hogy átlépessétek a határt. Pasitok nem akar valamit kipróbálni, letesztelni? Vagy csak némák vagytok és ő azt hiszi minden jó?

2016. nov. 11. 12:26
 8/11 A kérdező kommentje:
A párom tisztában van mindennel. :) Együtt "dolgozunk" az ügyön. ^_^ és mindenre nyitottak vagyunk. Nyugodtan írd az ötleteidet.
2016. nov. 11. 12:35
 9/11 anonim ***** válasza:
Sorold azokat az ötleteket! :-) Kíváncsian várom! :-)
2016. nov. 12. 12:05
 10/11 anonim ***** válasza:
54%

Az orgazmushoz nem kell dákó! Olyan mint a pulóverkötés! Fürge ujjak, és szorgos nyelv! És 1-2 hónap alatt megszokod, (ha nincs benned gát) és totális örömben lehet részed!

Persze a nyalásnál nem két perc lefetyelésre gondolok! :-)

Boldog orgazmust! :-)

2016. dec. 1. 19:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!