Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasiknak is más érzés?
Figyelt kérdés
Nem tudom más nőknél, hogy van, én csak magamról beszélek. Szex közben mikor a barátommal pózt váltunk mindig kicsit más érzés, ami persze jó, engem az érdekelne, hogy a pasiknak is más érzés különböző pózokban szexelni vagy csak azért váltnak pózt, hogy ne legyen unalmas? Bocsi a buta kérdésért de még kezdő vagyok. Ezzel kapcsolatban lenne még egy kérdésem tetszhet egy tapasztalt pasinak ha a barátnője tapasztalatlan?2016. jún. 29. 17:15
1/5 anonim válasza:
Minden pózban más a behatolási szög :D a modulatok stb így nem azért váltunk pózt, mert unalmas lenne különben. Annak is megvan a varázsa ha egy picit tapasztalatlan és ügyetlenebb még a lány. 24/f
2/5 anonim válasza:
Másnak érzem bizonyos pózokat. A legjobb, amikor alaposan tekergetem a derekamat, hogy a nő hüvelyének minden milliméterét bejárja a duzzadt péniszem, s mikor felnyög hangosan nagy munkám közepette, a legszebb elismerés szexuális aktusunk alatt.
3/5 anonim válasza:
Más érzés, bár nem annyira. Főleg abban nyilvánul meg, hogy különböző pózokban, más mélységbe lehet hatolni. Egy nőnek ha más szögből, más intenzitással masszírozza a farok a hüvelyét az azért másabb, intenzívebb érzés, mint a férfinak a farkán ugyan ez. Sokkal inkább izgató a pózváltásban a látvány mondjuk; pl. hátulról a fenekében gyönyörködök közben, előröl meg a melleiben, stb.
Nem szeretem a tapasztalatlan nőket, én egy viszonylag magas, minőségi szexuális kultúrát nyújtok a partneremnek, szeretem, ha viszonozni is tudja.
4/5 anonim válasza:
Igen, más. Nem az unalom miatt csináljuk, más pózokban pl. könnyebb kontrollálni a tempót (pl. a misszi), vagy elfáradtam, csináljon ő is valamit (lovaglás), vagy hadd kontrolláljon a lány, ahogy neki tetszik (lovaglás megint), vagy látvány és a kényelem (kutyus). Ami a tapasztalatlanságot illeti: engen mem zavar, emberek vagyunk és nem egyformák. A minimum az lenne hogy odafigyelünk egymásra pláne ilyen intim közelségben és kölcsönösen segítünk egymásnak ha kell. Nekem tetszik ha tapasztalatnak a lány, annál több újat tudok neki mutatni :)
5/5 anonim válasza:
A lányoknak esélyesebb, hogy más más póz más élmény, mert a fiú farka más és más szögben simul hozzá és más-más pontokat izgat. A sióknál ugyanakkor a makk és a pereme (ami a legérzékenyebb) majdnem minden pózban megkapja a megfelelő stimulációt is többségében ugyanolyan, bár van, hogy egy pózban intenzívebb egy másikban meg nem annyira.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!