Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pénzes pasiknak milyen érzés az, hogy a barátnőjük a pénzükért szeretik?
Figyelt kérdés
Nem illúzióromboló ez az ilyen férfiaknak? Egyáltalán mire jó egy ilyen "párkapcsolat"? A szexet is meg lehet unni egy idő után véleményem szerint...2013. júl. 22. 14:16
2/16 anonim válasza:
Mert aki gazdag, azt csak a pénzéért szerethetik ugye. Gratulálok a logikádhoz.
3/16 anonim válasza:
Igen, a szexet is meg lehet unni. S amint megunom a csaj repül. Ha valakivel ténylegesen kapcsolatot szeretnék ami érzelmeken alapul akkor nem árulom el azonnal, hogy van mit a tejbe aprítani. Hazugságnak hangozhat, de egyenlőre más szűrési lehetőséget nem találtam... :)
4/16 anonim válasza:
megszoktam...
egy csajom mondta....
inkább minden reggel beleülök egy lamborghinibe, mint bkv zak a 40 fokban...meg agyárban gürizek, mikor ehelyett koktél ruhában lemegyek egy menő szórakozóhelyre, és úgyis felszed vmi gazdag fószer...
ekkor rám nézett és röhögött...
5/16 anonim válasza:
Lehet,hogy a baratnoje a penzeert szereti,de nem a bankkartyajat szopja:DDDDDDDDDDDDDDDDDdddddddddd
6/16 anonim válasza:
ha olyan nőt akarna aki nem csak a pénzéért szereti, akkor azért nem olyan nehéz elrejteni azt, legalábbis a kezdetekben
7/16 anonim válasza:
"lehet, hogy a pénzemért szeret, de nem a bankkártyámat szopja..."
Érted a lényeget?
Amúgy meg árucikknek tekinti a lányt, mint egy órát vagy egy kocsit.
Ha már nem látja el funkcióját maradéktalanul vagy talál jobbat, akkor lecseréli és ennyi.
9/16 anonim válasza:
Ó jaj szegény gazdag férfiak... De sajnálom ket. Megreped a szívem.
10/16 anonim válasza:
Szerintem nem,engem se zavarna,felőlem aztán szeressen a pénzért,de mellette jól nézzen ki és szexben mindent vállaljon be,felőlem aztán akkor szerethet a pénzért,úgyse a bankkártyámat sz_pja le. :D XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!