Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pénzes pasiknak milyen érzés az, hogy a barátnőjük a pénzükért szeretik?
Figyelt kérdés
Nem illúzióromboló ez az ilyen férfiaknak? Egyáltalán mire jó egy ilyen "párkapcsolat"? A szexet is meg lehet unni egy idő után véleményem szerint...2013. júl. 22. 14:16
11/16 anonim válasza:
Hidd el barátom ha épp az egyik aktuális playmate nyuszi kényeztetne szájjal, pont lesz@rnád, hogy a pénzedért teszi vagy miattad.
12/16 anonim válasza:
de zavarja, egy idő után dobják az olyan csajt hidd el, megunják, a folyamat először naponta váltják, utána tart egy barátnőd hosszabb ideig, utána ennek is vége, akinek olyan sok van utána úgy ismerkedik, hogy a nő nem tudja mikkel rendelkezik, nekik is kellenek érzelmek, akinek fiatal korában van olyan anyagi lehetősége, hogy ezt meg tegye kb 40 éves korában vált, N
13/16 anonim válasza:
kérdezd a hörcsög pofájú andy vajnát
14/16 anonim válasza:
sajnos nem tudom, de nem hiszem, hogy zavarna a dolog. legalább bármit megengedhetnék magamnak a nővel szemben...
15/16 anonim válasza:
Nekem is van pénzem.
Szerencsémre többet is keresek, mint amennyit fel tudok élni egy hónapban, mert egy (szerencsére) jól fizető állásom van és tudok félretenni havonta 50-60 ezret is akár...
Ja, és nincs hitelem!
De ezeket nem reklámozom, és így nem ezekért vannak velem a nők.
Vagyis lehet hogy pont ezért nincsenek velem? :D
Basszus!
Lehet, hogy én csinálom rosszul akkor ezek szerint?
Most kezdek csak rádöbbenni! :\
28/F
16/16 anonim válasza:
Szegény kérdező ;))
Nekem jól esik, ha egy szép lány ül mellettem az autóban, illetve buliba, bálba viszek magammal valakit, volt már, hogy fizettem is érte. Ez szerintem nem szégyen, a pénz kereséshez is adottság kell. Nem feleség, csak barátnő, hahóóó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!