Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasiknak tényleg sosincsenek érzéseik?
Figyelt kérdés
Szinte folyamatosan lehet olvasni akár itt, vagy más oldalon, hogy egy pasi csak használja a nőt, ingyen lyuknak tekinti stb... természetesen egy szexkapcsolatban, szeretői kapcsolatban, "barátság extrákkal kapcsolatban...Véleményekre vagyok kíváncsi, hogy tényleg aki ilyen kapcsolatban vmikor is volt, a pasiknak ebben tényleg nincsenek érzéseik? Mert akkor ennyi erővel egy normál kapcsolatban sincsenek.2018. jún. 2. 21:40
1/22 anonim válasza:
Ez nem igaz. Nekem vannak érzéseim szexkapcsolatban és párkapcsolatban is.
22/F
2/22 anonim válasza:
Így van, lélektelen állatok vagyunk. :D
3/22 anonim válasza:
Ennél nagyobb hülyeséget is régen olvastam nőtől ezen az oldalon. Mondd, hogy csak trollkodsz
22n
4/22 anonim válasza:
Ahogy mondod. Semmi érzelem nincs bennem. Én egy szörnyeteg vagyok. Ahogy mindenki más is.
5/22 anonim válasza:
Nekem vannak, de azok nagyrészt negatív érzelmek.
6/22 anonim válasza:
"Mert akkor ennyi erővel egy normál kapcsolatban sincsenek."
Ennyi erővel ilyen hülyeségeket nem kellene kiírni:)
Szexkapcsolatban olyanok vannak akik szexet akarnak kapcsolat nélkül. Nyilván az ilyen pasik majd nem fognak rózsahalmokat a nők lába elé szórni, főleg ha a nő is csak szexkapcsolatban van benne.
7/22 anonim válasza:
Egy ilyen ostoba nő felé egészen biztosan nincsenek!
8/22 anonim válasza:
miért egy szexkapcsolat miről szól, nagy érzelmekről, szerelemről?
9/22 anonim válasza:
nekem még egyedül is vannak érzéseim
pl most is fáj a fejem mint állat
10/22 anonim válasza:
Nem volt sok partnerem. De egyik sem volt érzéketlen bunkó. Biztosan oka lehet annak is, hogy bizonyos nők csak az ,, ilyeneknek" kellenek. Tisztelem a férfiakat, akikhez valaha is közöm volt. Pedig volt elhibázott kapcsolat is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!