Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasiknak tényleg sosincsenek érzéseik?
"Szinte folyamatosan lehet olvasni akár itt, vagy más oldalon, hogy egy pasi csak használja a nőt, ingyen lyuknak tekinti stb."
Az megvan, hogy ezek csak egy nő asszisztálásával lehetségesek?
27 éves pasi vagyok.
Fiatal korom óta nagyon nagy szívem volt mindig kedves voltam és megnevettettem a lányokat. Szerettek is engem és mindenki tudta hogy jó lelkű ember vagyok.
Kinézetre átlagos srác vagyok semmi extra néha sportolok.
16 éves koromban 1 kapcsolatom volt gagyi 1 hónapig ...a csaj lelépett más srácccal..3 évig sírtam.
21 éves koromban lett egy 2 éves párkapcsolatom. A csaj idegileg lelkileg tönkretett és ott hagyott ismét egy nála is fiatalabb csávóért.
Mindkét kapcsolatomban a maximumot adtam. Szeretetet törődést odafigyelést.
DE!
Miután észrevettem mi megy a világban és mit kapok azért cserébe amit adok elkezdtem változni. Nem nagyon barátkozom. A nőket olcsó lotyónak tekintem úgy is beszélek a legtöbbjükkel.
A szívemet lecseréltem pénzre. Külföldön dolgozom sok sok pénzért és ha tudok átverek mindenkit aki hagyja mert a gyengébbet el kell taposni ez az élet egy alapszabálya. Pénzért veszem a szerelmet fél órákra és ocsmány stilusommal szerzem tizenéves tini szexkapcsolataimat.
Gyűlölöm a mai világot mert a társadalom tett olyannná amilyen vagyok. Tapasztalatból építkezem.
Jöhettek a szöveggel hogy a pasik érzéketlenek nektek nőknek is ugyanannyi szerepetek van abban hogy ilyenek mert sokszor az értékes emverek válnak szörnyeteggé...sokszor azert mert nem lehet érvényesülni jófiúként. Én eljutottam oda hogy egy egy pofon a csajnak semmmi gondot nem jelent ha nincs igaza sőt még el is veszem sokszor a kajáját ha éhes vagyon és nem érdekel ha neki nem marad.
Egy ilyen világban érzelmek nélkül lehet érvényesülni.
Üdv
Egy egykoron rendes fiú Győr Moson Sopronból aki németországban pofozza a buta lányokat és fizet a jó lányoknak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!