Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasiknak miért elég egy kerek fenék a szerelembe eséshez?
Azt nem szerelemnek hívják, amit akkor éreznek, inkább kangörcsnek.
És azért, mert a férfiak vizuális típusok, akiknek kb minden szép, nőies dologra a szex jut az eszébe/vonzalmat érez, hogy szexelhessen az adott nővel. Nem kell ezt túlmisztifikálni, szaporodási stratégia, hogy könnyen essenek "szerelembe". Nincs jelentősége, szerencsére a jobbik fajta ezen tud uralkodni, és miután továbbment, már el is felejti azt a bizonyos kerek popót :)
Esik szerelembe a görcs! Egy kerek fenék láttán? Ahhoz azért egy picivel több dolog kell.
Mindenesetre a kerek fenék gyönyörű! Megnézi az ember, ennyi az egész. Mert a szép dolgok láttán azt hiszem senki nem fordítja el a fejét undorodva.
Te egy kigyúrt huszonéves férfi felsőtestet nem nézel meg, ugye? Neeem persze....
Tudod, amit mondanak egyes férfiak, nem egyenlő azzal amit gondolnak. A szeretlek szót is használhatják, hogy ágyba vigyék azt a kerek feneket és mindenféle malacságot csinálhassanak vele.
Egy pasinak elég egy kerek fenék ahhoz hogy kellő energiát fektessen az adott fenék kihasználásához. Minél kerekebb, annál több energiát fektetnek bele. Remélem érzed a hasonlatot. (Persze ez csak általánosítás)
Te, én nem tudom, de megőrülök a jó seggekért.
Észrevettem, hogy már agy 10-15 éve azt keresem a szemeimmel és minden csajnak a seggét fixírozom.
A jó segg látványakor olyasmit érzek, mint amikor sportban megkapom a labdát.
Elönt az adrenalin, beszűkül a látásom, nem veszek levegőt, teljesen kizárom a külvilágot és gólt akarok rúgni minden áron. Amint elveszítem a labdát(kikerül a segg a láthatárról), nagyon hamar megnyugszom, veszek levegőt, kitárul a látómezőm,stb...
Az is érdekes, hogy sem a mellek, sem a pofi nem vált ki belőlem ilyesmit, pedig ezekből is imádom a szépet, de a derék-csípő-comb vonulatok mindent letarolnak nálam.
Gondoltam is rá, hogy valami gond van velem, de nem hiszem, hogy ezt lehetne kezelni mellékhatások nélkül.
Én azt nem értem, ha sok nő olyan okosnak érzi magát, akkor miért nem képesek kerek feneket varázsolni maguknak, ahelyett hogy irigykednének a ribikre...
Sosem kellene egy elhízott nő komoly kapcsolatra és igenis a szex a kapcsolat része.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!