Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen konnyu szerelembe esni?
Tulajdonkeppen en elegedett vagyok az eletemmel: jo munkaeronek tartanak, van egy hobbim, amit imadok, az egyetem tobbe-kevesbe megyeget, jut idom es penzem kikapcsolodni, vannak jo barataim... de meg soha nem voltam parkapcsolatban. Epp egy hete gondolkodtam el ezen, egy rosszul sikerult randi utan, hogy elotte evekig nem is foglalkoztatott a dolog. Szexelni is csak olyanokkal sikerult, akik csupan alkalmi partnerek voltak.
Masoknal pedig latom, hogy egyik pasi jon a masik utan, vagy az en koromban mar legalabb 2 vagy 3 komoly kapcsolaton vannak tul az emberek. Voltak fellangolasaim, de azok elmultak, es van most egy ferfi, aki szerelmes belem, de en nem tudok vonzodni hozza. Hogy lehet az, hogy az emberek ilyen konnyen esnek szerelembe, en pedig meg talan egyszer sem voltam igazan szerelmes? Nem irigylem masoktol a boldogsagot vagy ezt a "kepesseget", csak csodalkozom, hogy ez igy van.
Nem, nem a mercet teszem magasra: nalam nincs is merce. Valakihez vagy vonzodom vagy nem, es ennek a kulsohoz sincs igazan koze, amennyire eszrevettem magamon. Elony a jo kulso, ez nyilvanvalo, de szerintem a vonzalmat nem befolyasolja.
23N
Én is hasonló cipőben járok. 22 évesen még nem voltam igazán szerelmes, komoly kapcsolatom sem volt. Egyszer volt alakulóban valami, de a távolság miatt vége lett, mert annyi erőfeszítést azért nem tett a srác, hogy működjön, pedig nem az ország két végében laktunk.
Én már nagyon vágynék egy komoly kapcsolatra, de nem siettetek semmit és nem is tudnék. Nem érzem, hogy magasan lenne a lécem, egyszerűen én is csak vonzódni szeretnék valakihez kívül-belül. Nálam általában amúgy is úgy szokott lenni, ha belsőleg megkedvelek valakit, utána kezdek el hozzá vonzódni külsőleg. Csak az a baj, hogy mindig volt valami, ami nem stimmelt. Talán majd egyszer, hamarosan. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!