Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Volt veletek mar olyan, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt veletek mar olyan, hogy feltetek ujra szerelembe esni? Feltetek, hogy valakihez nagyon kotodni fogtok es ujra nagy csalodas lesz a vege?

Figyelt kérdés
Most a legutobbi ket kapcsolatomban ,mindketszer a lany szakitott,es mindket lanyt nagyon szerettem ,honapok teltek el mire rendbeszedtem magam.Vagyom egy egy uj parra,de tartok is attol ,hogy nagyon kotodni fogok es csalodni fogok.
2016. ápr. 30. 21:18
 1/4 anonim ***** válasza:

Én jelenleg szeretek egy 39éves férfit. A kötődés kialakult. Nehéz eset. És félek énis. Sajna tök reménytelennek tűnik. Makacs is.

N24

2016. ápr. 30. 21:21
 2/4 anonim ***** válasza:

Igen, én is így vagyok jelenleg, volt egy-két rossz tapasztalatom és félek hogy újra át kell élnem, amit a volt barátommal.

De legalább tanultam a hibáimból, így is fel lehet fogni :)

2016. ápr. 30. 21:28
 3/4 anonim ***** válasza:

az első kapcsolat után így voltam. pár év, és szia. akkor úgy gondoltam, bőven elég lenne valaki akivel jól elvagyok, de semmi komoly.nem szeretem, nincs fájdalom. valahogy jó pár hónap múltán meg is érkezett ez a valaki.

nagy hiba volt.:D

természetesen fülig beleestem.a baj csak az volt, hogy igazából előtte sem voltam kalandokba belemenő, csak azzal akit szeretek, gondoltam én anno.és ez valahogy az első szakítás után kitörlődött, mint aki megbolondult. szappanopera szintű jó másfél év után végleg otthagytam.

pár hónap eltelt, megismertem valakit. féltem a dologtól, nem is nagyon viselkedtem/viselkedek úgy ahogy kell. mivelhogy ez a dolog még tart. hogy mi lesz belőle, hát nem túl pozitív eddig.

de ha nem fog menni, akkor tudom,hogy kezelek egy szakítást, nem fogok megőrülni, beleállok a fájdalomba , levonom a kis tanulságokat.

egyik tanulság, hogy merni kell szeretni. nem fűt fát, de aki érdemes rá,azt igen. a végét meg úgyse tudod meg előre. de ha a vége sz.r is, megy tovább az élet, örökké sz.ar nem lehet.

2016. ápr. 30. 22:48
 4/4 anonim ***** válasza:
Volt. Próbálok senkihez nem kötődni túlzottan. Pedig mindig én szakítottam.
2016. ápr. 30. 23:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!