Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ez a matematikai képtelenség...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez a matematikai képtelenség hol fair? "Ribi" vs "numerakirály"

Figyelt kérdés

A legtöbb pasi minél több nőt meg akar dönteni (tisztelet a kivételnek), mert minél több nővel voltál, annál nagyobb "király" vagy.

Viszont az a nő, aki több pasival volt, az már ribi.

Könyörgöm, a numera vadászathoz minél több nőnek kell lefeküdnie minél több férfival! A numerák száma "vadászat" közben nem csak a pasik oldalán gyűlik, hanem a csajokén is. Színtiszta matematika!

Ezek után, kérdem én: hol fair a nőkkel szemben az, hogy egy ilyen, numera vadászatra kihegyezett férfitársadalom leribizze azokat a nőket, akiknél szintén pörög a számláló a pasik vadászata miatt?

2019. ápr. 26. 09:50
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Én nem reklámozom, hogy hány partnerem volt. Nem tartozik másra, de amúgy sem érdekelne. Nehogy más más mondja meg hogy kikkel bszok. A szüleim ne tudják, ennyi. Álszentek amúgy. :)
2019. ápr. 26. 09:53
 2/15 anonim ***** válasza:

Sehol.

De értelmes ember nem is gondolja, hogy így lenne.

2019. ápr. 26. 09:56
 3/15 A kérdező kommentje:
#2 ez jogos, ebből látszik, hogy tele vagyunk hülyékkel
2019. ápr. 26. 09:57
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Első sorban a többi nő ribizi le ezeket a csajokat.

És a nők azok, akik a numerakirályokat választják.

2019. ápr. 26. 10:11
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

A logikád azért annyira nem helyes. Ha 1 férfi fekszik le 100 nővel, akkor azok a nők egyenként csak 1 férfival feküdtek le.

Egyébként meg azért szokták ezt mondani, mert ha egy nőt sok férfi, értsd kb. bárki megkaphat, nincs benne kihívás, nincs tartása az adott nőnek.

Ha egy férfi bármikor kaphat nőt, az úgymond valamennyire a státuszáról, vonzerejéről ad egy visszajelzést, mivel erre kevesebben képesek. Ritkaságnak is számíthat. Ha egy nő sok férfival akar lefeküdni, csak jeleznie kell ezt, és lesz rá jelentkező. Fordítva ez nincs így.

2019. ápr. 26. 10:24
 6/15 A kérdező kommentje:

#5 Persze, de 100 férfiból nem csak 1 vadászik.

Amúgy meg értem a miértjét, de ez szerintem akkor sem fair.

2019. ápr. 26. 10:30
 7/15 Diavolino44 ***** válasza:

Az hol fair, ha egy no minden nap akar randizni felmegy Tinderre, s minden nap fog randizni. S itt nem szexről beszélek.

Szerintem, ki van egyensúlyozva.

Amúgy nekem semmi bajom azzal, ha valaki szabadabb szexuális életet el. Szíve joga.

2019. ápr. 26. 10:34
 8/15 anonim ***** válasza:

Igen, kérdező, de nem sokkal több. Mármint 100-ból nem sok férfi képes arra, hogy rendszeresen mindig más nőt kapjon meg. Szóval az arányok mindig kiegyensúlyozva lesznek szerintem.

A nők 90%-nak a férfiak kb 5% kell.

2019. ápr. 26. 10:41
 9/15 anonim ***** válasza:

És az hol fair, hogy egy átlagos lány bárhol bármikor szexelhet ha akar, egy átlagos férfinak viszont nehezen jön össze?

Egyébként szerintem "numerakirálynak" lenni nem király dolog, inkább gáz, hogy valaki ilyen felszínes.

2019. ápr. 26. 10:47
 10/15 anonim ***** válasza:
40%
Van egy mondás, miszerint: egy olyan lakat amit minden kulcs nyit az rossz lakat, de ha van egy kulcsod, ami minden lakatot nyit akkor az jó kulcs! :D
2019. ápr. 26. 10:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!