Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Az első szex után pár nappal...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az első szex után pár nappal vagyok, védekeztünk. De fáj az alhasam és vizelési ingerem van és nagyon kivánom az ételt. Ez a hormonoktól van vagy valami más? Mert az képtelenség hogy esetleg a terhesség végett lenne

Figyelt kérdés
2018. febr. 20. 15:02
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Pár nap alatt nem jelentkeznek a terhességi tünetek.

Mindenkinek vannak olyan időszakai,hogy egy kicsit falósabb.Neked is volt már,csak akkor észre sem vetted.

Az alhasi fájdalom és vizelési inger felfázástól lehet.

2018. febr. 20. 15:13
 2/5 anonim ***** válasza:
19%
Mondja mind ezt kinek nincs gyereke.Nekem van 2 lányom s mind a kettőt szinte másnap éreztem hogy terhes lettem.Zárul a méhszáj az görcsölni is szokott meg a hormonok elkezdenek dolgozni.Ja és a vizelési inger is stimm.👍
2018. febr. 20. 15:20
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Ne zavard már össze a butaságoddal a kérdezőt,kérlek.

Te a peteérésedet érezted maximum,nem magát a megtermékenyítést.

Még a végén kiderül,hogy hallottad,meg érezted,ahogy lépked a zigóta a méhed felé..

2018. febr. 20. 15:37
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is ilyen volt egy hétig miután először lefeküdtem a barátommal. Szerintem vagy tényleg ovuláció, vagy talán a szokatlan érzés lehet. Nekem addig volt ilyen, amíg hozzá nem szoktam, hogy tágul szex közben, utána elmúlt.

És terhességi tünetek tényleg nem lehetnek. Egyik barátnőmnél nagyon hamar jöttek elő, de akkor is két hetes volt, akkor kezdte reggeli rosszulléttel.

2018. febr. 20. 16:16
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

ha a gyakori vizelési inger mellé fájdalom is társul, lehet húgyúti fertőzésed van...

Én ugyanígy jártam, nekem is megfordult a fejemben, hogy terhes vagyok (na de pár nap után terhességi tünetek?). Egy-két nap múlva már csípett is a vizelet.Elmentem a háziorvoshoz, első kérdése az volt, hogy szex volt-e :D Azt javasolta, hogy szex előtt és után is mindig menjek el pisilni, mert a baktériumok könnyen bejutnak a húgycsőbe, ha hagyjuk őket megtelepedni, fertőzést okoznak. Ez nem attól van, hogy nem vagy elég tiszta vagy a partnered nem elég tiszta, valaki simán csak érzékenyebb. Írt fel antibiotikumot az orvos, aztán elmúltak a tünetek.

25N

2018. febr. 20. 16:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!