Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érzem azt hogy én képtelen vagyok arra, hogy összejöjjek egy lánnyal akivel később lehet nemi életünk?
Figyelt kérdés
Eddig még sosem volt barátnőm, így el sem tudom képzelni hogy milyen szeretni egy lányt. És milyen egy szeretett lánnyal szexelni.
Sokszor azt érzem hogy én képtelen vagyok párkapcsolatot kialakítani, pedig minden vágyam.
Az a nagy gond, hogy fiúkkal sem megy az ismerkedés ezért úgy érzem hogy egy lánnyal végképp nem menne. Pedig nagyon szeretnék barátnőt...
2019. ápr. 25. 20:13
2/3 A kérdező kommentje:
Mivel barátnőt szeretnék emiatt fiú vagyok. :)
2019. ápr. 25. 20:51
3/3 A kérdező kommentje:
és 22 éves vagyok.
2019. ápr. 25. 20:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!