Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejöjjek e egy lánnyal, ha képtelen vagyok elviselni, hogy többet keres nálam?
Figyelt kérdés
Nem sokkal,kb csak egy 5 -10 000-el,de akkor is..2017. ápr. 8. 00:14
1/31 anonim válasza:
Szerintem ne, nincs kedvem még egy nőt hallgatni itt ahogy a hülye pasikról panaszkodik.
2/31 anonim válasza:
Ne!!!
Ha nem tudsz örülni a sikerének, bátja az egódat, akkor eszedbe ne jusson!
Mellesleg, magán véleményem szerint ez nagyon nem férfias tőled. Mármint, hogy nem tudnád elviselni, ha a párod többet keres nálad. Sajnállak érte.
5/31 anonim válasza:
Ilyen hulye pasik is leteznek mint te ?????
6/31 A kérdező kommentje:
Érdekes,hogy itt is mindenki ezt a kulákot védi.
De szerintem úgyis elhagyna valami burzsujért,mert nem leszek neki elég gazdag..
2017. ápr. 8. 00:31
7/31 A kérdező kommentje:
Elvileg szeret,de szerintem úgyis otthagyna
2017. ápr. 8. 00:34
8/31 anonim válasza:
6. Azt hiszem, akkor nem is az a baj, hogy sérti az egódat, hogy többet keres nálad.
Magában a párodban nem bízol, bizalom nélkül meg nincs kapcsolat.
21/L
9/31 A kérdező kommentje:
Pont azért nem bízok benne,mert gazdag.És a lányok nagyon felszínesek.Miért jönne össze pont velem,aki szegényebb nála?
2017. ápr. 8. 00:36
10/31 anonim válasza:
9. Miért, neked csak a pénz érték?
Egyébként meg vagy elégedve magaddal? (Belső illetve külső terén is kérdezem.)
5-10000 Ft keresetkülönbség egyébként sem sok.
Ilyen téren kb. egy szinten mozogtok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!