Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem tudom elviselni.55 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom elviselni.55 éves fiú sír az anyjáért?

Figyelt kérdés
2006-ban elveszítette az egyébként egészséges anyukáját és el is fogadta egy ideig. Most rátört a hiányozhatnék, nem akarja megbeszélni velem, mert "gyerek" vagyok, úgysem érteném. 24 vagyok egyébként. Nem tudom kihúzni ebből a helyzetből, sokat gondolkodik a halálon, vajon hova kerülhet az a sok ember, aki meghalt, mindig kérdezi. Egészen megváltozott, másal előfordult már? A munkáját is csak elvétve végzi.

2017. jan. 9. 19:07
1 2
 1/12 anonim válasza:
72%
55 éves már rég nem fiú, hanem férfi. Különben meg nem szégyen, ha valaki valakiért sír, amúgy meg közöd hozzá semmi! Én is sírtam régen sokat, a sírástól megnyugszik a lélek.
2017. jan. 9. 19:20
 2/12 anonim ***** válasza:
83%

egyetértek az első válaszolóval.

hozzá képest tényleg gyerek vagy, az apád is lehetne, erről csak ennyit!!

majd, ha az anyukád meghal, akkor majd átértékeled ezt az egész szituációt!

egyébként pedig, tényleg gyerekesen viselkedsz!

hagyd békén, majd megnyugszik.

2017. jan. 9. 19:27
 3/12 A kérdező kommentje:
Rendben, tiszteletben tartom az érzéseit. Esetleg lehetne valamivel kedveskedni? Már nagyin zavar, mert a munkájára sem figyel oda, mindig azzal jön, hogy ő öreg, menjek el én dolgozni és adjak időt neki. Olyan, mint egy 70 éves, mert sosem piheni ki magát, úgy jár be, fia néha segít neki, de ő sem tud mindig itt lenni. Nem igazán tudom elképzelni a jövőnket. A fiú jelzőt azért írtam, mert az anyuka fiaként említettem, nem kell kötekedni.
2017. jan. 9. 19:37
 4/12 anonim ***** válasza:
87%

1. A gyász már csak ilyen, időnként előtörhet, főleg, ha nem tudta rendesen feldolgozni, elnyomta korábban, ill. akár egy évforduló is kihozhatja egy időre. A társaként kutyakötelességed támogatni benne.

2. Ameddig nem sodorja veszélybe a megélhetését, addig nincs beleszólásod abba, hogyan végzi a munkáját. " menjek el én dolgozni és adjak időt neki" Nagyon remélem, hogy ez a kommented nem azt jelenti, hogy ő tartja el a segged, te meg egy élősködő parazita módjára belőle élsz. Ha nem így van, akkor igazán elbírod az átmeneti krízist, ha pedig így van, akkor marhára szégyelld magad.

3. Ha ennyi megértés és empátia van benned aziránt, akit elvileg szeretsz, akkor inkább hagyd el, az ő érdekében. Ilyen társ mellett ellenségekre sincs szüksége.

2017. jan. 9. 19:58
 5/12 anonim ***** válasza:
90%
"Mindig azzal jön, hogy ő öreg." Így van. Hozzád képest nagyon öreg. De vállaltad, mert valószínűleg nagy volt a szerelem. Akkor ez van. Elmész dolgozni, eltartod majd, gondoskodsz róla, elkíséred a különböző orvosokhoz... Az illető egyébként valószínűleg depressziós, érdemes lenne szakember segítségét kérni. Nem normális, hogy egy 10 évvel ezelőtti haláleset miatt lényegében megbénul.
2017. jan. 9. 20:13
 6/12 anonim ***** válasza:
59%
Akkor fogod átérezni ha te is elveszíted a szüleidet,főleg ha egészségesen.Adj neki időt ha fontos neked,próbáld elterelni a gondolatait.
2017. jan. 9. 20:26
 7/12 A kérdező kommentje:
Értem. Rendben. Köszönöm.
2017. jan. 9. 20:28
 8/12 anonim ***** válasza:
66%

Bocsi, de nincs igazad.

Amikor megnyitottam a kérdést, azt hittem, hogy egy anyuci kisfia típusú pasiról lesz szó, aki még 55 évesen is hazaköltözne, de nem.

Ebben az esetben nincs igazad.

Ha egy szerettünk - főleg ha a szülőnk volt - meghal, akkor örökké hiányozni fog. Lehet, hogy 5 év múlva már nem sírjuk tele a párnánkat, mint az első héten, de akkor is ott marad az emléke, és a hiány, amit maga után hagy.

Kérlek értsd meg a pasit. :(

21/L

2017. jan. 9. 20:42
 9/12 anonim ***** válasza:
55%
Ha úgy írod, hogy 55 éves férfi sír az anyjáért is ugyan úgy a fiaként említed!
2017. jan. 9. 21:12
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Párom se tudta feldolgozni még az édesanyját s most õ is és az apja is teljes depresszióban. Annyit tudsz tenni ha beszél s nyugtalan meghallgatod akárhányszor is, nem erõltetsz rá plissz kihívásokat mint sok vagy olyan programok amik rá emlékeztetik.

A karácsony kihozza az ilyent sajnos lehet nála is ez meg pár régi ember, hely hozhatta ki vagy csak eddig gyûlt s most borult ki a csonytváz a szekrénybõl.

Csendes háttértámasz lehetsz csak, tudom milyen rossz de el kell fogadni ha fontos neked.

2017. jan. 9. 21:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!