Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejöjjek e egy lánnyal, ha képtelen vagyok elviselni, hogy többet keres nálam?
"Érdekes,hogy itt is mindenki ezt a kulákot védi. "
Érdekesen írsz róla. Szerintem ne jöjjetek össze,
sajnálnám őt miattad :)
10,nem nem a pénz az érték.Pont hogy utálom ezt az egész kapitalizmust.
Külső terén nem vagyok megelégedve.
"mégis mi szól mellette? Hogy lyuk van a lába között?
"
Igen. A legtöbb nő mellett csak ez szól. Ha az nem lenne, a fene se foglalkozna velük.
Ezt a trollt....aki nálad egy 10-essel keres többet, az gazdag? Nem a világgal van baj, hanem egyes emberekkel, például veled. A pénz fontos dolog, de önmagában nem érték. De neked is csak az, semmivel sem vagy jobb az általad leszólt világnál. Egyébként meg honnan a fenéből tudod, hogy mennyit keres, ha még nem is vagytok együtt?
Én nem tudom, mennyit keres a saját testvérem, anyám, legjobb barátnőim stb. Egy pasiról sem tudom, mennyit keres amikor ismerkedünk, hacsak nem mondja el magától. Te honnan tudsz ilyeneket másokról, áruld már el?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!