Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Összejöjjek e egy lánnyal, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejöjjek e egy lánnyal, ha képtelen vagyok elviselni, hogy többet keres nálam?

Figyelt kérdés
Nem sokkal,kb csak egy 5 -10 000-el,de akkor is..

2017. ápr. 8. 00:14
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
97%

"Érdekes,hogy itt is mindenki ezt a kulákot védi. "

Érdekesen írsz róla. Szerintem ne jöjjetek össze,

sajnálnám őt miattad :)

2017. ápr. 8. 00:59
 12/31 A kérdező kommentje:

10,nem nem a pénz az érték.Pont hogy utálom ezt az egész kapitalizmust.

Külső terén nem vagyok megelégedve.

2017. ápr. 8. 01:02
 13/31 Krukutyán Levente ***** válasza:
97%
Na jó, inkább egyezzünk ki abba, hogy troll vagy, mert ilyen 27 próbás nyomorult nem létezhet se a tejútrendszerben se azon kívül. Sajnálom ilyen szintű retardáltság már fizikailag is képtelenség.
2017. ápr. 8. 01:08
 14/31 anonim ***** válasza:
97%
Atyaúristen ha ilyen lekezelően beszélsz róla akkor mégis mi szól mellette? Hogy lyuk van a lába között?
2017. ápr. 8. 01:21
 15/31 anonim ***** válasza:
94%
Hogy milyen bąrom emberek élnek a földön... Mert, a pasik nem felszinesek? Mert ha kevesebbet keresne biztos nem hagyna el téged? A másik meg hogy hogy beszélsz róla? Elvileg még együtt se vagytok, de már ilyen szavakkal illeted. Neked mèg nem hogy barátnő se való, de még annyit se érdemelsz, hogy leköpjenek.
2017. ápr. 8. 02:26
 16/31 anonim ***** válasza:
4%

"mégis mi szól mellette? Hogy lyuk van a lába között?

"

Igen. A legtöbb nő mellett csak ez szól. Ha az nem lenne, a fene se foglalkozna velük.

2017. ápr. 8. 02:28
 17/31 anonim ***** válasza:
95%
Ha jót akarsz a lánynak, akkor nem jössz össze vele.
2017. ápr. 8. 04:15
 18/31 anonim ***** válasza:
97%
Ne! Isten óvja a szerencsétlen lányt tőled! Ha nem tudsz örülni a sikerének és bántja az egódat, akkor előbb-utóbb őt is bántani fogod valamilyen szinten. Kvázi megpróbálod őt valamilyen pszichés hadviseléssel a "magad szintjére süllyeszteni". Bár ha jól sejtem a hozzászólásaidból, akkor ez már most is megkezdődött, pedig még nem is jártok.
2017. ápr. 8. 06:56
 19/31 anonim ***** válasza:
100%

Ezt a trollt....aki nálad egy 10-essel keres többet, az gazdag? Nem a világgal van baj, hanem egyes emberekkel, például veled. A pénz fontos dolog, de önmagában nem érték. De neked is csak az, semmivel sem vagy jobb az általad leszólt világnál. Egyébként meg honnan a fenéből tudod, hogy mennyit keres, ha még nem is vagytok együtt?

Én nem tudom, mennyit keres a saját testvérem, anyám, legjobb barátnőim stb. Egy pasiról sem tudom, mennyit keres amikor ismerkedünk, hacsak nem mondja el magától. Te honnan tudsz ilyeneket másokról, áruld már el?

2017. ápr. 8. 07:59
 20/31 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen hozzáállással ne, de mással se. Köszi
2017. ápr. 8. 08:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!