Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Döntés képtelen vagyok! :S Ti mit tennétek? Összejöjjek a "barátommal", vagy bepróbálkozzak a haverjánál?
Van egy fiú.Már lassan egy éve barátok vagyunk.Ő szerelmes belém és ezt ki is mutatja(de nem nyomul meg semmi olyan. elég szégyenlős..) Igazából nem tetszik de vele biztos komoly kapcsolatom lenne(amire már elég régen vágyom:) ) Néha azt érzem én is szeretem őt. Az biztos h nem akarom elveszíteni, mert fontos nekem(és nem önzőségből). De a haverja viszont nagyon tetszik.
Olyan vagyok aki bele őrül ha nem kaphat meg valakit. És mivel nem szeretném a haverom megbántani, ezért természetesen nem kezdek ki a haverjával, tudom, hogy nem kaphatom meg, azaz még jobban kell.De ez sztem csak külső vonzalom, mert nem is nagyon ismerem,de folyton beszólogatunk egymásnak, de közbe érzem, hogy szikrázik köztünk a levegő.
Összejöjjek a barátommal, vagy bepróbálkozzak a haverjánál, vagy hagyjam mind2t?kérlek, mindent írjatok le ti mit tennétek, vagy nekem mit javasoltok..:/
17/L
kinek mondanád hogy "hiányozni fogsz" és kinek hogy "kérlek ne menyj el/ne hagyj itt!!!"
ha dönteni kell két pasi között szeritemezt alkalmazhatod :)
amúgy szerintem először töntsd el melyik kell (deúgy hogy utána ne sírjál hogyha rosszul döntöttél). ha a haverja mellett döntöttél akkor ülj le a haveroddal és beszéld meg vele hogy szereted a haverját de ne bántsd meg szegényt...
de azis segíthet ha leírod mind a két nevét és leírod mit gondolsz róluk, majd a végén összehasonlítod
pl:
"haverod": -régóta ismered,
-nem akarod elveszíteni (márpedig ha összejössz a haverjával valószínű hoyg elfogod)
-szereted
-komoly kapcsolaz lenne vele amire régótaa vágysz
-és szerintem őt válaszd :)
az ő haverja: -nem ismered olyan régóta (sőt nemis ismered rendesen)
-nemtudod hogy tényleg szereted-e vagycsak testi vonzalom az egész
-egyáltalán nem lehet tudni hogy komoly kapcsolat lenne-e belőle vagyhogy egyáltalán jó kapcsolat
-éshát szerintem nehagy ott miatta a barátod mert sokat veszíthetsz
remélem segítettem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!