Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is unalmas a misszionárius? L
Figyelt kérdés
Nekem messze ez a kedvenc pózom,főleg ha közbe összevissza csókolnak,és rámfekszenek,de a legtöbb pasi szerint ez unalmas.Ti miit gondoltok?2019. ápr. 24. 19:17
1/17 anonim válasza:
Szeretem ezt is, de a kedvenc a doggy, mert vizuálisan is sokat ad hozzá 35F
2/17 anonim válasza:
Én szeretem. Azért más pozokat is tudok preferálni
3/17 anonim válasza:
pasi vagyok, a kedvencem mert ekkor érintkezik a testem legnagyobb felülete a partneremével ;)
5/17 anonim válasza:
Nem unalmas egyáltalán,lehet csókolózni közben,átszoktam kulcsolni a lábaimmal a derekát.
9/17 anonim válasza:
En azt szeretem. Főleg ha felteszed a hátamra a lábaid.
10/17 anonim válasza:
Én mindent imádnák ha a nőnek örömet okozhatok vele. Én azt élvezem, ha a nő élvez velem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!