Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz ha én azért szeretem a misszionárius pózt, mert akkor nem szabadulhat a lány tőlem? 😀
Akkor már ott van alattam széttett lábbal, és akkor már tuti megdugtatom.
Ez annyira izgató 😀
Ez beteges?
Persze nem vagyok durva, a lány is élvezi, csak az a tudat jó hogy ott van alattam egy lány.
Én nem szeretem, mert vagy fáj, vagy nem érzek semmit a szexből. Nem szeretek folyamatos szemkontaktust tartani és amúgy is borzasztó érzés alul lenni.
Én a kutyapózt szeretem, mert ott lehet vadulni, valamilyen szinten megalázó, mégis izgató. Jó mélyre tud menni, és koncentrálhatok az élvezetemre, nem vagyok zavarban mert folyamatosan a szemébe kell néznem a páromnak.
Nem félreérteni, szeretek szemkontaktust tartani a párommal de nem egyfolytában. 20 perces menetnél egyfolytában a szemébe bambulni nekem igenis zavaró. Nem szeretem. És azt se ha alul vagyok.
Én pont ezért imádom a hasonfekvős pózt, mikor a partnerem hátulról hatol belém. Le tudja fogni a kezem közben, leszoríthat a testével, olyan érzés, hogy most tényleg nem menekülhetek. Engem ez jobban izgat, mint a misszi. :)
n35
4-es! Ugyan miért kellene missziben folyamatosan szemkontaktust tartanod.?Én nem szoktam, mert akkor nem tudok rákoncentrálni a dologra, az érzésekre. Van, hogy csak becsukom a szemem vagy épp oldalra fordítom a fejem, esetleg harapdálom az izgatóan szőrös karját, de nem szemezünk. Néha rápillantok azért, de ő sem várja el, hogy folyamatosan egymást nézzük. Ő mondjuk szokta nézni időnként az arcomat, azt mondta olyan kéjes olyankor, hogy ez felizgatja.
5-ös voltam.
#5 nekem is az egyik kedvenc pózom a kutyapóz mellett, abból elég jó átvinni a hasonfekvősre
24F
"Gáz ha én azért szeretem a misszionárius pózt, mert akkor nem szabadulhat a lány tőlem?"
Maga a kérdés furán van megfogalmazva, kicsit kétségbeesett és betegesen birtokló a szöveg, de az alatta lévő magyarázattal nem az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!