Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fájdalmas sex a nagy méret miatt?
Sziasztok
Páromnak iszonyatosan fáj a sex ha misszionárius vagy kutya pózban csináljuk.
Az egyetlen póz amit élvez az a lovaglás (csak így tud elmenni de így akár 3-4x is)
Van valami megoldás ?
19cm nagy vagyok és extra vastag
Pontos számokat nem tudom a vastagsagarol sose mértem le.......de ránézésre az eddig össze párom azt mondta
Illetve vastagabb mint a jelenlegi párom csuklója ......de ha nagyon fontos valakit érdekel privátban keressen talán lemerem =D
"Van valami megoldás?"
Ha "csak" a hossza a gond, akkor az lenne a megoldás, hogy tanúsítasz annyi odafigyelést és önkontrollt, hogy ne tolt tövig a péniszedet a méhszáját döfködve, ami nem csak fájdalmas, hanem sérülést is okozhat, aminek hosszabb távon méhszájseb lehet a következménye.
Ha meg a péniszed vastagsága rengeteg előjáték és extra adag síkosító mellett is túl sok neki, akkor marad a szakítás, ha nem mazochista a barátnőd.
Sajnos van ilyen, hogy intim anatómiai adottságok tekintetében nem illik össze egy férfi és egy nő.
Te akarnál úgy szexelni, hogy gyönyör helyett "iszonyatosan fájna" a behatolás?
Izgulassal nincs gond...
Ha lovagol elelvez többször is.....miután elelvez párszor pózt váltunk hogy én is elelvezzek ....nagyon nehezen élvezek el.......és az új pózban fáj neki
Nehéz eset a csajszi.
Sikositot nem akar..mert milyen az már.
Stb stb
Vettem neki egy vibrátort..meg az se próbálja ki mert neki nincs rá szüksége stb stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!