Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 17 cm hosszú és 4.5 vastag az...

17 cm hosszú és 4.5 vastag az ideális méret? Nem túl fájdalmas ez már egy lánynak?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 15. 23:38
 1/8 anonim ***** válasza:
38%
Hahahahah ez inkább kicsi. Még növeszd egy kicsit, öcsi... :D
2011. ápr. 15. 23:38
 2/8 You got OWNED! ***** válasza:
84%
A magyar átlag 15cm szóval hülye az 1.
2011. ápr. 15. 23:39
 3/8 anonim ***** válasza:
70%

Nekem a barátom 16 centise is fájni szokott, mikor nagyon hevesen és olyan pózban csinálja. Szerintem lányfüggő, hogy mennyire bírja a fájdalmat, mivel a hüvely 7-9 cm... Ha olyan barátnőt fogsz ki, aki élvezi, ha kicsit fáj, akkor nincs gond, ha olyat, akinek ez sok, akkor majd vigyázni kell kicsit. De alapvetően nincs gond a méreteddel :)

20/L

2011. ápr. 16. 00:02
 4/8 anonim ***** válasza:

Végre egy értelmes f*szméretes kérdés köszönöm istenem xD Jó végre nem olyat látni hogy hát jaaaj a 31 centi vajon kicsi a csajoknak?...

én a 17 centivel meglennék elégedve bár a vastagságot annyira nem tudom elképzelni. Amúgy az hogy a csajoknak mi fájdalmas vagy mi nem az azt így nem lehet megmondani. Lehet valakinek fájdalmas lenne, valakinek meg az is kevés. Ezt egyén válogatja. Minthogy nektek van méretetek a lányoknak is van méretük, csak nem olyan módon. Vagy szűkek vagy tágak, vagy rövidebb a hüvelyük. Majd a barátnődtől kérdezd meg hogy milyen

18/L

2011. ápr. 16. 00:13
 5/8 anonim válasza:

attól nagyon sok függ, hogy mennyire van beindulva a lány. sok simogatás meg hangulat sokat segit és lehet, hogy meg se érzi, ha meg épp nincs hangolatban akkor csak "a végével maszatolsz" és már az se kellemes... nekem kb 19cm és néha óvatosnak kell lenni, na meg a póz se mindegy! pl kutyapózban igen óvatosnak kell lenni, mert ugye úgy elég mélyre tudsz hatolni.

25/f

2011. ápr. 16. 10:24
 6/8 anonim válasza:
34%
Elmondanám neked nem a méret a lényeg :) A nők hüvelye 10cm szóval lehet nekem 1m-péniszed is akkor se fogja jobban élvezni. És a vastagság se a lényeg sőt ez az egész egy fa...g ha szereted akkor kielégíted te 5cm-es farokal is. Csak csinyán kell bánni a nő kell. Ennyi a lényeg. :)
2011. ápr. 16. 13:43
 7/8 anonim ***** válasza:
ez az ideális méret és van aki ezt meg sem érzi :-)
2011. ápr. 17. 19:31
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem izgatod fel eléggé a lányt, akkor egy 6 centissel is fáj neki. Fontos a megfelelő nedvesség a hüvelyben. Persze, mint előttem már írták, vannak pózok, amikben így is fájhat. Ezt ki kell tapasztalni, és ott óvatosnak lenni :)

25/F

2011. ápr. 18. 09:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!