Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert csalja meg valaki a parjat? Neha belefer massal is szexszelni alkalomszeruen?
Figyelt kérdés
mi az inditek noi es ferfi reszrol ?2019. ápr. 23. 20:37
1/8 anonim válasza:
Mert hiányzik valami a szexből, vagy az egész,nemélte kimagát stb..
25f
2/8 anonim válasza:
Egyaltalan nem fer bele 1x sem.Ha megcsal,akkor valoszinuleg azert,mert vagy nem tudod kielegiteni,vagy mar megunt...Más indíték nem nagyon van.Szoval ha engem csalnanak meg,en egybol ki adnám az utját.
3/8 A kérdező kommentje:
En nem tudom azt elkepzelni hogy valakit folyamatosan ugyanugy kivanjak a megismerkedestol.
2019. ápr. 23. 20:43
4/8 anonim válasza:
Kémiailag úgy vagyunk összerakva, hogy 1-1,5 évig kívánod a másikat, utána már nem annyira. Persze megszokásból lehet, meg ugye ott van a szeretet is.
De ha a kapcsolat érzelmi része sem olyan jó, akkor jöhet a félrelépés nőknél. Férfiaknál meg simán az izzás miatt.
5/8 anonim válasza:
10 éve vagyok együtt a párommal, de nem gondolom/érzem úgy, hogy kevésbé kívánom.
Van hogy mást is vonzónak látok, de eszembe se jutna félrelépni.
28F
6/8 anonim válasza:
Leginkább azért mert valamit nagyon nem kap meg ,akár a férfi akár a nő!!
Én is nem azért mentem félre mert nem szerettem a páromat hanem azért mert nem szexelt velem nekem meg hiányzott!!
7/8 anonim válasza:
Én szoktam más nőket is kurogatni csajomon kivűl!
Jó néha a változatosság!
8/8 anonim válasza:
A változatosság miatt. Nem hiszem hogy a csajom sose kur félre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!