Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van jelentősége, hogy egy srác azt mondja, hogy 'szexszelni', vagy 'szeretkezni'? Tehát mi a különbség, ha van? 20L
Persze, ha csak annyit mond h szexelne veled akkor csak ágyasnak akarna, de ha azt mondja h szeretkezne veled az teljesen más... ez azt jelenti, hogy ő számodra a nagy Ő, álmaid netovábbja, jövendőbeli férjurad, a szőke ló fehér hercegen stb ...
Könyörgöm nem kell minden kis apróságba mindenfélét belelátni.
szerintem semmi.:D
nekem a barátom,aki nagyon sokszor hozza szóba a közös életünket,és a kisbabát, legtöbbször 'dugás'nak mondja.
régebben, a kevésbé komoly kapcsolatban is így mondta a srác,de néha meg szeretkezésnek.
szóval ne ebből vonj le következtetést.
Amíg fel akart szedni a párom, addig csak a szeretkezés szót használta. Amióta fixen egy pár vagyunk, már szerintem az összes szinonima szóba került. De mind ugyanazt jelenti.
Szerintem a megkülönböztetésnek inkább irodalmi alkotásokban van jelentősége.
A 3-as pontosan leírta a véleményemet!:)
A párommal mi 90%-ban a 'szex' szót használjuk az együttléteinkre, de ez voltaképpen teljesen egyenlő nálunk a szeretkezéssel. Viszont a 'dugás' szót valahogy rühellem, nem tudom miért de nekem az teljesen idegen és nem szeretem ha a párom ezt mondja a mi együttléteinkre(szerencsére csak egyszer mondta), pedig tudom hogy szeret és hogy nálunk még a dugás is egyenlő a szeretkezéssel :D Teljesen mindegy milyen szót használ rá, a lényeg, hogy hogyan viselkedik közben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!