Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Meddig lehet szexszelni...

Meddig lehet szexszelni terhessèg alatt? Mindenkinek màs a vèlemènye?

Figyelt kérdés

2018. márc. 7. 22:52
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
0%
Mi a 27ik hétig éreztük biztonsagosnak és addig is óvatosan csináltuk. Orvos nem tiltott ugyan de azért már feltjuk a kicsit. Előttünk majd az élet kiszexelni magunk. Most 33hetes vagyok. Vannak más lehetőségek is egymás kielegitesere
2018. márc. 7. 22:57
 2/11 anonim ***** válasza:
12. hétig tiltva voltam vérzés miatt. Utána kb a 37. hétig bújtunk össze. Illetve a betöltött 40 hét után a doki javaslatára hátha megindul a szülés.
2018. márc. 7. 23:09
 3/11 anonim ***** válasza:
Addog amig a doki megnem tiltja és ameddig a méhszáj zárt, ha nyitott nagy a fertőzésveszély. Ami neked jól esik az a babának nem árt. Persze az orgazmus mehösszehúzodással de az nem gond. Elvileg a terhesség utolsó 100m lehet gond de akkor sem feltétlen az orgazmus hanem a sperma miatt.
2018. márc. 7. 23:12
 4/11 anonim ***** válasza:
Ameddig tudsz és az orvos nem tiltja
2018. márc. 8. 00:40
 5/11 anonim ***** válasza:

Ameddig jól esik/ orvos nem tiltja...

25 hetes km vagyok.. Msot kívánom a legjobban..baromibaktív vagyok amúgy is El sem tudom képzelni, hogy 2 hét múlva önszántamból ne szexeljünk..

Ha nem érett a méhszáj, akkor nem fog beindítani, ha nincs nyitva nem fertőz meg a férjem...

2018. márc. 8. 06:26
 6/11 anonim ***** válasza:
Mert minden eset egyeni, fenyegeto veteles eseten a 12. hetig, ha jol tudom, de ha pl. koran nyilna a mehszaj, vagy tulsagosan lent tapadt a lepeny, es/vagy lepenylevalas veszelye all fenn, akkor egyaltalan nem. Egeszseges varandossag eseten viszont vegig lehet.
2018. márc. 8. 07:14
 7/11 anonim ***** válasza:
Nevetségesen fog hangzani .. de nálunk már az eleje óta más volt a szex és nem a tudat ,hogy lakik odabent valaki (napi szinten voltunk együtt kb 10-12 hetesen lett heti 3-4 alkalom csak ) Ahogy telt az idő kb 16-17 héten már már kellemetlen volt ugyanis párom már nem úgy fért be ... átváltottunk heti 1-2 alkalomra .. 20. héttől kb 25 ig nagyon aktív voltam igényeltem és jól is esett .. ezután pl hiába kivántam egyszerűen nem esik jól .. most vagyok 36.héten kb egy hónapja nem volt kimondottan szex .
2018. márc. 8. 08:00
 8/11 anonim ***** válasza:
36. hétig. utána kinyílt a méhszájam, és 38. hétre szültem. Persze az egész terhesség alatt fokozott figyelmet fordítottunk a higiéniára, nem volt csak úgy egymásnak esés. Mindig fürdés volt, szex, alvás.
2018. márc. 8. 08:58
 9/11 anonim ***** válasza:

Mi a 12. hétig, ugyanis akkor meglátta a férjem a lányunkat az 5D ultrahangon és kijelentette hogy az a terület most az ő kislányáé, szent és sérthetetlen, nem lesz szex... úgyhogy vártunk a szülés utánig. Hát én baromi nehezen viseltem, de nyilván kényszeríteni nem tudtam.

Amúgy a doki nem tiltott, méhszájam is zárt volt egészen a végéig, tehát ok nem volt rá. Ilyen esetben szerintem simán lehetne egészen a végéig.

2018. márc. 8. 09:16
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekem viszont 24 hétre született a babàm. Az orvosom szerint nem a szex miatt, de tudom, hogy volt egy hatalmas méhösszehúzódàsom, szex miatt. (A baba jól van.)
2018. márc. 8. 17:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!