Clearblue digital terhességi teszt fogantatási hét kiírással- mindenkinek pontos számot írt ki?
Az utolsó menzeszem aug.28-án volt (5 napig tartott, normál vérzéssel). Ma reggel teszteltem, max 4 hetes terhes lehetek. A teszt +3 írt ki. Járt már valaki úgy, hogy téves számot írt ki a teszt?
Köszönöm a válaszokat!
Szép napot Mindenkinek!
Köszönöm, de a használati utasítás szerint a "3+" azt jelenti, hogy több mint 5 hetes a terhesség. Vagyis a fogamzás óta eltelt hetek száma tübb mint 3 a teszt alapán, ami nem lehet.
Nekem "1-2" vagy esetleg "2-3" kellett volna lennie a teszten, de semmiképp nem "3+".. Ezért nem értem... Vagy lehet a teszt nem jó? Járt már így valaki?
Hát ikrek nem nagyon vannak a családban egyik oldalról sem.
A múlt havi menzeszkor még biztos nem lehettem terhes, mert rendesen megjött, sőt erősebb is volt mint máskor.
Viszont a mindjárt megjön görcsölés egyre erősebb, és már van pár csepp barnázás is. Félek ismét nem jött össze, mert más tünetek sem nagyon vannak.Lehet a teszt volt tényleg rossz... :(
Sajnos korábban már 2 szer is volt olyan, hogy pozitív teszt után pár napra megjött... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!