Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Gáz ha én direkt alsogatya...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz ha én direkt alsogatya nélkül melegítő nadrágban szoktam járni csak azért hogy látcodjon a péniszem rendesen?

Figyelt kérdés
nem kicsi szoval elég rendesen látszik, csak mert nagyon izgat hogy a lányok megnézik 20f
2019. ápr. 22. 22:08
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Nyáron nem hordok alsót, pl mondjuk nem azért mert azt akarom hogy épp látszódjon hanem hogy kevésbé izzadjak, meg kényelem miatt, melegítő nadrágon keresztül ott igen csak át látszódik a formálya, én plfarmer nadrágot szoktam alsó nélkül fel venni akár hosszú akár rövid de hát még aszon keresztül is látszódik a formálya, volt hogy ismerősök meg jegyezték hogy elég feltűnő hogy nincs alsó, kinek mi tetszik, az tud lenni a feltűnő messzebbről is ha valakin nincs alsó gyaloglás közben lobálodik a nadrágban, termetes mérettel igen csak fel tűnik, pl nálam ez nem szándékom a feltűnés, tehát szerintem nem gáz, pl lehetne az is gáz amikor a nők melltartó nélkül vannak, úgy ahogy van látszódik minden.
2022. jún. 23. 04:11
 12/12 anonim ***** válasza:
Nekem szerencsére úgy is elég látványos, ha alsót is veszek. Az sem képes lelapitani. Szerintem aranyos hogy probalkozol ilyen optikai tuningokkal
2022. jún. 23. 12:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!