Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, volt hogy nem tudtátok rendesen bekapni a fiú péniszét?
Figyelt kérdés
Nem hosszra, hanem vastagságra nem fért be a két fogsorotok között, mert kicsi a szátok.
Volt ilyen valakivel? Ha igen mit csináltatok?
Fik, jártatok már így? Így is lehet kényeztetni a fiút? :(
Tudom, ciki és nem a legjobb, pedig az orált mindenki szereti, max nyalogatni lehet vagy nem tudom... :(
2019. ápr. 7. 16:24
1/13 anonim válasza:
Ha nem megy, nem kell azt mindenáron erőltetni.
(Gondolom azért ez elég ritka)
2/13 anonim válasza:
Volt, attol meg lehet kenyeztetnu
3/13 anonim válasza:
Nem. Pedig nekem is kicsi a szájüregem, de ki lehet azt tátani akkorára, h egy vastagabb farok is beférjen. Nem kell nagyobbra tátani mint pl. a fogorvosnál... 🙂 Persze ilyen esetben könnyebb, vmivel kényelmesebb kényeztetni az átlag méretet,
de nem gond sztem.
Legalábbis nekem eddig nem volt ilyen problémám.
5/13 anonim válasza:
Volt, hogy csak a makkját tudtam bekapni, annyira vastag volt a farka.
6/13 A kérdező kommentje:
de akkor ha valaki járt már így, nem tudta bekapni, akkor mit lehet csinálni?
2019. ápr. 7. 17:00
7/13 anonim válasza:
Verni,nyalni,hereket nyalni, oldalrol szopni
9/13 anonim válasza:
Velem még nem fordult elő ilyen
20/L
10/13 anonim válasza:
Nem kell kényeskedni és akkor befér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!