Fég C12 es nyíltrendszerben üzemelő fali melegítő, pár napja még rendesen üzemelt, ma már csak az őrláng ég! De a nagylángot nem akarja begyújtani, Mi lehet a hiba?
Viznyomás gáz van! A membránt kicseréltem! A tengelyeget kicsit beolajoztam szépen mozognak,ami nyitná a nagy lángot!
A bekapcsológombnál a szabályzót is hiába állítom semmi!
ki tudna segíteni?
"ki tudna segíteni?"
Egy fűtésszerelő hétfőn.
A gáz, a villany és a medve nem játék.
Akkor se ha 100 gyerek várja a meleget.
Ugyanúgy sitt jár érte ha valami nem sikerül és ez elég gyenge magyarázat lenne a bíróságon.
-Te miért ülsz?
-Kiraboltam egy bankot, de balul sült el...
-És te?
-Fég C12 javítás, de az is balul sült el...
-Húúú ....
"nem másnak szerelem hanem magamnak"
Jól van, nem kell meggyőznöd a saját hülyeségedről senkit.
tökéletesen igazad van! hülye kommentelők! az A-10 boylerben én is profi vagyok!
elektromos végzettségem van,de mindig figyeltem a szerelőt és kitanultam!
most egy FÉG kazánnal küzdök elindul a szivattyú a kazán normálisan müködik,aztán kikapcsol a szivattyú, nem tudom miért és akazán lekapcsol őrlángra! majd újra be és ki!
a szivattyú áll!
majd kikapcsolom az egészet és várok vele. Újra bekapcsolom,a szivattyú elindul minden müködik,de aztán újra leáll a szivattyú és kezdődik minden előlről!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!