Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek! 20cm intim méretel rendelkezem, kicsit félek hogy nagy lenne, és nem nagyon találok rá senkit akivel úgy rendesen lehetne. Mit csináljak? 19F
Figyelt kérdés
Kérem azok személyeket akiknek nem tetszik a kérdés kérem ne válaszoljon rá , köszönöm!2019. márc. 18. 21:38
1/23 anonim válasza:
Ilyen meretekkel barkit felszedhetsz
2/23 A kérdező kommentje:
Hát nem gondolnám, akit fölszedtem , nagy volt neki, de itt is ha próbálkoznék az lenne
2019. márc. 18. 21:42
3/23 anonim válasza:
Nem hoszed h felned kene nekem 21cm 4 lanbyal voltam es egyse mondta h hagyd abba mert szetszakadok :) sok szerencset! :)
4/23 A kérdező kommentje:
kéne mar találni aki bírja
2019. márc. 18. 21:58
5/23 anonim válasza:
Áhh már nem is mondok erre semmit
7/23 A kérdező kommentje:
nem magadból kéne kiindulni, attól hogy nincs önbizalmad és neked kicsi, nem kell másokat bánatni
2019. márc. 18. 22:06
8/23 anonim válasza:
Kicsit unalmas, hogy felteszed ugyanezt mimdem nap haromszor remenykedve, hogy majd egy lany rádír.
9/23 A kérdező kommentje:
nem tudom mirol beszlélsz
2019. márc. 18. 22:29
10/23 Deflohelp válasza:
Rendesen lehet, ha egy kis törülközőt kötsz gyűrűszerűen a péniszed tövére, ami távtartóként működik.
(Bár nem vagyok hölgy.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!