Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért ítélik el a férfiakat,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ítélik el a férfiakat, akik szexuális tárgynak nézik a nőket?

Figyelt kérdés
Számukra az első a külső. Kortól függetlenül egy csinos nő szexuális vágyat ébreszt a férfiakban. Még az 50 éves anyámat is megnézik a fiatal férfiak is. Valahol ez nekik kényszeres. Legalábbis bármilyen szexi is egy férfi nem az jut eszembe, hogy milyen jó lenne ha szexelne velem.
2019. ápr. 22. 10:32
 1/6 anonim ***** válasza:
83%
Ha te tárgynak tekintesz egy nőt,akkor húzz a szexshop ba és vegyél egy guminőt kis ktsg.
2019. ápr. 22. 11:05
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Mert a nők is emberek és érző lények.

Te komolyan ennyire primitív vagy, hogy élvezed ha tárgyként tekintenek rád?

2019. ápr. 22. 11:06
 3/6 anonim ***** válasza:
21%

Én régebben a lányokra mindig élőlényként néztem de amióta csak elutasítanak azóta én is csak a szexet látom bennük. Mivel sok lány a fiúk külsejét, meg azt hogy mennyire menő, vagány azt nézi, nem pedig az igazán fontos belső tulajdonságokat.

Lányok sem az olyan fiút keresik akik szeretik őket, hanem aki bunkó, menőzik, és nagyszájú.

Ezek után én már csak a puncit látom a lányokban.

2019. ápr. 22. 11:15
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Mert az ilyet csak egy hajszál választja el az állattól (vagy még annyi sem) és ne ez legyen már az etalon...
2019. ápr. 22. 11:39
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Mert mondjuk a nők nem tárgyak? És hidd el nem azért fontos számukra a külső hogy egy kanos pasit ágyba csábítsanak. Sőt, sokan önmagukért sminkelnek/ csinálják meg a hajukat. Nem azért hogy utána tárgyként kezeld őket, hiszen ugyanúgy vannak érzéseik.
2019. ápr. 22. 12:07
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, attól, hogy én nő létemre szívesen megnézek egy számomra vonzó férfit, még nem "szexuális tárgynak", tekintem, hanem emberi lénynek, mint bárki mást.
2019. ápr. 22. 12:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!