Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért nem lehet a férfiakat...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem lehet a férfiakat szexuális fondorlatokra tanítani?

Figyelt kérdés
Én életemben 1 ilyennel találkoztam. A többi azt hiszi magáról, hogy micsoda csődör...
2016. aug. 31. 15:42
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
Mi az amit nem kapsz meg tőlük?
2016. aug. 31. 15:45
 2/26 anonim ***** válasza:
én szívesen tanulnék ilyeneket, de honnan lehetne? gondolom te nem akarsz tanítani, de minden új dolog, ami eddig nem jutott az eszembe, vagy nem tudtam, az hasznos lenne :) tényleg szívesen tanulok :)
2016. aug. 31. 15:47
 3/26 anonim ***** válasza:
100%

Lehet. Csak honnan szüljem meg, hogy mit akar a csaj, ha képtelen kinyögni? Ha kínja van, akkor is csak annyit hajtogat, hogy "áhh, hagyjuk".

22/F

2016. aug. 31. 15:50
 4/26 anonim ***** válasza:
Tudatosan tanulom elméletben és gyakorlatban is a szexuális technikákat, nem kell tanítani, ha valamiben bizonytalan vagyok megkérdezem :-P
2016. aug. 31. 15:54
 5/26 A kérdező kommentje:

Arc nélkűl könnyen leírom.

Szóval a drága férjemnek amikor még nem volt az , próbáltam ecsetelni, hogy használja az ujját és teknikát is. Erre ő jól kiröhögött és aszonta: persze ezután mi lesz megöklözzelek? Hát nem gyökér? Én mindenemet odaadtam neki, bármire kért megtettem. De ez mára már kihunyt és már nem akarok a kedvébe járni, mert ő leszarja az én szükségleteimet. Ráadásúl amikor élvezek spriccelős a dolog. Amire a tahó: bepisilté? Annyira kiábrándító.. Még szeretnék erotikus élményeket, de egy ilyen palival már nem.

2016. aug. 31. 15:58
 6/26 anonim ***** válasza:

#5:

Erre most azt lehet mondani, hogy te választottad :-P Már bocs ... Mondjuk nálunk pont a szexel nem volt gond, mégis negyvenpár évesen exem bejelentette, hogy ő még elég fiatalnak érzi magát, hogy éljen egy kicsit (őt a változatosság "vonzotta") ... A lehetőség előtted is adott ;-)

2016. aug. 31. 16:04
 7/26 anonim ***** válasza:
Te ezek után hozzámentél? :D tényleg elég tahó amúgy. Viszont ha spriccelős orgazmusod van tőle, akkor végülis nem lehet olyan rossz vele. Vagy azt mivel váltja ki? :)
2016. aug. 31. 16:10
 8/26 A kérdező kommentje:

Először is ne írkáljatok olyan privátot ami nem ide való. Szerintem egy szóval sem írtam, hogy idegen kanokat akarok...

Igen hozzámentem. Nagy hiba volt!

Nagyon ritkán volt vele spriccelős mert jem tolerálta. Az is azért sikerűlt mert én akartam.

2016. aug. 31. 16:17
 9/26 anonim ***** válasza:

#8:

Én nem írok privátot, majd megvárom, amíg te írsz ;-) (#4-es, #6-os voltam)

2016. aug. 31. 16:23
 10/26 anonim ***** válasza:

Tanítani? Nem hiszem,hogy tanítani kéne.

Az lenne a normális, ha magától akarna a kedvedre tenni, és csinálni, ami neked jól esik. Neki sem esne rosszul ,mert mégis egy női testtel és szexszel kapcsolatos......

Meg a beszólásai....... ahelyett,hogy örülne a spriccelésednek, mert a női spriccelés nagyon izgató...

Ő szexuálisan alulkulturált. Meg lehet az életben is az...

2016. aug. 31. 16:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!