Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért nem lehet a férfiakat...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem lehet a férfiakat szexuális fondorlatokra tanítani?

Figyelt kérdés
Én életemben 1 ilyennel találkoztam. A többi azt hiszi magáról, hogy micsoda csődör...
2016. aug. 31. 15:42
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
Hogy éred el, hogy spriccelj? :$ bocsi, hogy így érdekel, de ha majd leszek lánnyal, én nagyon örülnék neki, ha spriccelne, mert az annak a jele, hogy nagyon nagyon nagyon élvezi és hatalmas gyönyört él át :$ szóval szeretném, ha egy lánynál kiválthatnék ilyet, ezért érdekel :) Hogyan csinálod? :)
2016. aug. 31. 16:36
 12/26 A kérdező kommentje:
Hát sajnos nem egy kultúrális lény. De nem hibáztatom, mert a hibás én vagyok. Rosszul döntöttem és most iszom a levét.
2016. aug. 31. 16:36
 13/26 anonim ***** válasza:
amúgy nekem tetszene ha a spriccelés az arcomra is jönne és még meg is kóstolnám, lehet én vagyok a perverz, de az nem pisi ><
2016. aug. 31. 16:37
 14/26 anonim ***** válasza:
45%
Most mit rinyálsz? Felnőtt emberek vagytok, oldjátok meg a problémáutokar.
2016. aug. 31. 16:44
 15/26 Doctor Manhattan ***** válasza:
Intelligenciát nem lehet tanítani, vagy van, vagy nincs. Jelen esetben nincs, sajnálom. :/
2016. aug. 31. 16:46
 16/26 anonim ***** válasza:
Itt egyesek tényleg azt hiszik, ha mondanak pár rossz szót a férjről meg pár jót magukról akkor majd ismerkedni kezdenek a kérdezővel.
2016. aug. 31. 18:27
 17/26 anonim ***** válasza:

Lehet őket szexuális fondorlatokra tanítani, sőt, a normálisabbja maga is igyekszik utánaolvasni, mivel tehetne még jobban a párja kedvére.

Te vagy nem jó pasasokat fogtál ki (valamiért ilyeneket sikerül választanod), vagy nem jól kommunikálod le... mivel a férjed kifejezetten tahó volt, lehet, inkább az előző.

Én az én férjemet 8 évnyi szexuálisan inkább romboló, mint építő kapcsolat után ismertem meg... és hihetetlenül sokat tanultunk egymástól és fejlődtünk együtt.

2016. aug. 31. 18:57
 18/26 anonim ***** válasza:

Megsúgom: Nem vagy köteles elviselni őt. Csak valamiért ilyenkor jobban szeretjük tönkretenni a saját önbecsülésünket és önbizalmunkat, ahelyett, hogy boldogan élnénk.

22/F

2016. aug. 31. 19:26
 19/26 anonim ***** válasza:

Igen sokan azt hiszik.

2016. aug. 31. 19:50
 20/26 A kérdező kommentje:

Nem ismerledési céllal írtam ki a kérdést!

Az, hogy a kapcsolatom elromlott vagy elrontottam.. Áhhh.. Van ilyen. A vívódás az enyém, hányszor átrágtam.

Senki sem tökéletes.

A választ nem kaptam meg igazán!

2016. szept. 1. 06:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!