Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt a "legfurcsább", "legextrémebb" szexuális élményed?
Gondolok itt különleges/szokatlan helyre,módra partnerre,stb.
Kort,nemet légyszi.
Egyszer egy kozossegi teruleten ejszaka mikor mar nem jart arra senki egy asztalon szeretkeztem a parommal. Ezzel nem lenne baj, de masnap is kiultunk oda beszelgetni es akkor vettuk eszre hogy az egesz hely ejjeli kameraval van felszerelve...:)
Nem tudom mennyire furcsa vagy extrem.:D
20/L
amikor buszon ültem és felszállt egy atomrészeg csaj és beült mellém és azzal a lendülettel az ölembe borult hogy majd keltsem fel ahol le akar szállni... Szerencsére ismertem is a höglyet ugyhogy sejtettem hol óhajtott lelépni ezért legyintettem hogy "jólvan addig aludjál"
erre nevetett és bealudt az ölembe ugy hogy a kezemet megfogta és a mellére szoritotta, és amikor felkelt akkor meg adott egy szájrapuszit hogy "milyen rendes tőlem hogy vigyáztam rá az úton" aztán lelépet... azóta nem is találkoztunk pedig ennek 3 éve legalább :D
A kádban masztiztam es mikor épp kijöttem, anyukám beszólt, hogy segítsek arrébb rakni egy szekrényt én meg csak magam köré tekertem egy törcsit. Csakhogy a víz alatti maszti eredménye, hogy került belém egy kis víz...ami akkor úgy egy az egybe kifolyt a padlószőnyegre és hatalmas foltot hagyott maga után :,D
Sajnos lehetetlen volt nem észrevenni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!