Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/Fiúk mi volt a legextrémebb szexuális élményetek?
Sokszor elofordult h kemenyen megba***ott az unalom
18l
Nekem a legextrémebb a réten volt, csillagos ég alatt :)
A másik pedig meki lány wc-ben :D
20 éves fiú vagyok.
réten, erdőben illetve pláza wcben
19/L
Távkapcsolatban éltünk, akkori barátnőm hármasban lakott egy párocskával, aminek a nőtagja biszex és bukott rá. Mivel csak heti egy, max két estét tudtunk együtt tölteni, ezért iszonyatosan ki voltunk éhezve a szexre. A párocska elkezdte fűzni, hogy bevegyék egy hármasra, ment a flört, néha a csaj meg is érintette, mert hogy nők között olyat "szabad". Barátnőm már annyira feszült volt, hogy konkrétan sírt nekem, nagyon vágyott már egy kielégülésre, de nyilván nem úgy, hogy megcsal. Már azon volt, hogy elküldi a párocskát az anyjukba, amikor bejelentették egy csütörtökön, hogy mi lenne, ha elmennének hárman inni... Mondtam neki, hogy ne tegyen semmi ilyet, menjen el velük nyugodtan. Mire berúgnának, ott leszek.
Kivettem egy szabadságot másnapra. A munkahelyemről annyi ideig mentem haza, hogy bepakoltam a váltás ruhát, ugrottam fel vonatra, az első boltban vettem egy üveg vodkát. Tudtam, melyik kocsmában vannak. Bejelentés nélkül, ingben, talán nyakkendőben, betrappoltam és leültem barátnőm mellé. A döbbenet, ami kiült az arcukra felejthetetlen volt. Persze tíz perc múlva jöttek az ilyen jajj, fáradt vagyok, lehet le kéne fújni az estét szövegek, de én széles mosollyal mondtam, hogy ugyan, menjünk haza, van nálam vodka, folytathatjuk az ivást ott is. ;) Vonakodva, de belementek.
Akkor aztán már én pusholtam kettejüket. Barátnőm nagyon élvezte, hogy megetetem velük a saját orvosságukat. Keményen ment a flört a részemről, itattam őket, míg a lány szép lassan el nem vesztette az ítélőképességét, és hagyta magát meggyőzni. Poénkodtam, hogy vetkőzzenek a lányok, persze azt mondták akkor, ha előbb én. Bevállaltam, ők jöttek, nem volt nagy szám, de barátnőm smárolhatott vele, és megérinthette őt, sőt kinyalta. Aztán én is megfogtam a mellét meztelenül, részt vettem az előjátékba, míg a másik srác nem érhetett az én barátnőmhöz.
A vége az lett, hogy a párocska brutálisan összeveszett, a gangon sírtak mindketten, amíg én a barátnőmmel kisebb-nagyobb szünetekkel két órán át szexeltem a hálóban. (Ennyi alkohollal elég nehéz elmenni.)
Vették a lapot, többet nem csesztettek minket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!