Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem lehet a férfiakat szexuális fondorlatokra tanítani?
#20:
Mert értelmetlen kérdésre nem lehet értelmes választ adni :-P A kérdésedben egy hatalmas ostoba általánosítás van. Te elbasztad a párkapcsolatod, azzal, hogy rosszul választottál és ezt megpróbálod buta módon a férfitársadalomra kivetíteni.
A válasz az, hogy egy primitív bunkót választottál magad mellé (reméljük legalább jól keres). "Szexuális fondorlatokra" lehet tanítani a férfiakat és az értelmesebbje magától is tanul ... azaz a te általad megfogalmazott kérdés, úgy ahogy feltetted értelmetlen és megválaszolhatatlan.
Hjaj.. Na megjöttek a tökéletesek.. nektek biztos bejött az élet.
Tudom nem felelek meg nektek!
De akkor sem nevelhető dolog ez! Mert elutasítóak! A farkalás nem nagy élményt tud nyújtani, ahhoz még kellene más is mondjuk előjáték ami nem a felszopásból áll, mint a nagyokos kanok gondolják! És ha okosítani akarok akkor csak a kedvet lohasztom? Továbbra sem értem...
Akinek nem inge nem veszi magára... ;)
Hallottam. Egy biokémiai illúzió amit az agy betegségnek érzékel. Szerencsére hamar elmúlik.
Amúgy gondolom a házasság előtt is ilyen volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!