Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért nem lehet a férfiakat...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem lehet a férfiakat szexuális fondorlatokra tanítani?

Figyelt kérdés
Én életemben 1 ilyennel találkoztam. A többi azt hiszi magáról, hogy micsoda csődör...
2016. aug. 31. 15:42
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

#20:

Mert értelmetlen kérdésre nem lehet értelmes választ adni :-P A kérdésedben egy hatalmas ostoba általánosítás van. Te elbasztad a párkapcsolatod, azzal, hogy rosszul választottál és ezt megpróbálod buta módon a férfitársadalomra kivetíteni.

A válasz az, hogy egy primitív bunkót választottál magad mellé (reméljük legalább jól keres). "Szexuális fondorlatokra" lehet tanítani a férfiakat és az értelmesebbje magától is tanul ... azaz a te általad megfogalmazott kérdés, úgy ahogy feltetted értelmetlen és megválaszolhatatlan.

2016. szept. 1. 08:55
 22/26 anonim ***** válasza:
A #21-nek maximálisan igaza van. Ha már házas vagy akkor minimum a 20-as éveid elején jársz. Erre itt nyavalyogsz mint valami tinip*a egy hülye primitív általánosító kérdésben? Oldd meg a problémát ne másokat okolj. Ilyenek ezek az ügyeletes rosszfiúk. Azok is maradnak és nem változnak meg a kedvedért. Persze aki normális volt, az nem kellett, magadra vessél.
2016. szept. 1. 09:32
 23/26 A kérdező kommentje:

Hjaj.. Na megjöttek a tökéletesek.. nektek biztos bejött az élet.

Tudom nem felelek meg nektek!

De akkor sem nevelhető dolog ez! Mert elutasítóak! A farkalás nem nagy élményt tud nyújtani, ahhoz még kellene más is mondjuk előjáték ami nem a felszopásból áll, mint a nagyokos kanok gondolják! És ha okosítani akarok akkor csak a kedvet lohasztom? Továbbra sem értem...

Akinek nem inge nem veszi magára... ;)

2016. szept. 1. 10:23
 24/26 anonim ***** válasza:
Akkor minek mentél hozzá?
2016. szept. 1. 11:39
 25/26 A kérdező kommentje:
Szerelemről hallottál már okoska?
2016. szept. 2. 14:28
 26/26 anonim ***** válasza:

Hallottam. Egy biokémiai illúzió amit az agy betegségnek érzékel. Szerencsére hamar elmúlik.

Amúgy gondolom a házasság előtt is ilyen volt.

2016. szept. 2. 16:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!