Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szánalmasak azok a pasik akik piedesztára emelik a puncit?
ma 20:47
és popsi
Nem mindenki szereti a popószexet,azért ne beszélj már a több millió férfi nevében,köszi.
Már rég letaszítatta a trónról a segg... (bírom, ha análról van szó, akkor mindig a "popsi" szót használjátok...ez annyira b#zis, még az állítólagos heteróktól is)
Igazat adok, a homoszexuálisoknál már több ezer éve letaszította a POPSI a puncit és ez a mai napig így van :)
Hát nekem anno amikor volt barátnőm akkor igyekeztem a kedvében járni pl amikor kérte hogy hajnali 1 kor menjek el neki pipihusiért a város másik részébe akkor elmentem neki meg ilyenek.
Volt olyan amikor ezt nekem szóvá tette vagyis hogy olyan vagyok mint egy papucs és hogy ő olyan pasit szeretne akivel lehet kiabálni meg aki veri meg néha részeg.
Hát én sajnos nem ilyen vagyok meg nem dohányzom meg nem iszok van rendes munkám + kedves embernek tartom magamat. Később szakítottam vele viszont évekre rá még most is visszasír XD Utólag rájött hogy velem egy könnyed párkapcsolata volt vagyis hogy kellemes de most már mind1 :D
Viszont örülnék egy olyan lánynak mint amilyen pasi most vagyok én. Remélem összejön :)
Mindenképp szánalmasak.
Valószínű, hogy nem nagyon jutnak hozzá, azért a magasztalás.
Nem leszólni akarom.
Meg kell becsülni egy szép/jó/neked tetsző puncit, de ez olyan sekélyes. Ha a gazdáját becsülöd és harmóniában élsz vele az valami.
Ha csak egy nemiszervért rajongsz az felettébb primitív.
Füttyögető segédmunkás szint kb.
F/38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!