Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szánalmasak azok a pasik akik...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szánalmasak azok a pasik akik piedesztára emelik a puncit?

Figyelt kérdés
2019. ápr. 19. 20:29
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
91%
Csak azok akik nem tudják helyesen leírni a piedesztálra szót.
2019. ápr. 19. 20:30
 2/13 anonim ***** válasza:
16%
Igen, mert a popsi már rég letaszította a trónról. :)
2019. ápr. 19. 20:31
 3/13 anonim ***** válasza:
37%
Miért használsz olyan szót amit nem tudsz ragozni? Plusz szerintem itt nem olyan emberek vannak akik tudnák mit jelent (tisztelet a kivételnek) :D
2019. ápr. 19. 20:41
 4/13 anonim ***** válasza:
29%
Normális hetero férfinek kell a punci és a női száj és popsi is. Ugyanúgy kell a nőnek is a pénisz. Ennyi.
2019. ápr. 19. 20:47
 5/13 A kérdező kommentje:

ma 20:47

és popsi

Nem mindenki szereti a popószexet,azért ne beszélj már a több millió férfi nevében,köszi.

2019. ápr. 19. 20:59
 6/13 anonim ***** válasza:
61%

Már rég letaszítatta a trónról a segg... (bírom, ha análról van szó, akkor mindig a "popsi" szót használjátok...ez annyira b#zis, még az állítólagos heteróktól is)

Igazat adok, a homoszexuálisoknál már több ezer éve letaszította a POPSI a puncit és ez a mai napig így van :)

2019. ápr. 19. 21:21
 7/13 anonim ***** válasza:
0%
Piedesztás Janci megint te vagy?
2019. ápr. 19. 22:50
 8/13 anonim ***** válasza:
27%
# 5, rá tudom venni a férfit, hogy csináljuk. És jó lesz, mert mindig tiszta vagyok és imádom. És ha elvitt popsiban is, akkor még jobban akarni fogja. :)
2019. ápr. 19. 22:52
 9/13 anonim ***** válasza:
75%

Hát nekem anno amikor volt barátnőm akkor igyekeztem a kedvében járni pl amikor kérte hogy hajnali 1 kor menjek el neki pipihusiért a város másik részébe akkor elmentem neki meg ilyenek.

Volt olyan amikor ezt nekem szóvá tette vagyis hogy olyan vagyok mint egy papucs és hogy ő olyan pasit szeretne akivel lehet kiabálni meg aki veri meg néha részeg.

Hát én sajnos nem ilyen vagyok meg nem dohányzom meg nem iszok van rendes munkám + kedves embernek tartom magamat. Később szakítottam vele viszont évekre rá még most is visszasír XD Utólag rájött hogy velem egy könnyed párkapcsolata volt vagyis hogy kellemes de most már mind1 :D

Viszont örülnék egy olyan lánynak mint amilyen pasi most vagyok én. Remélem összejön :)

2019. ápr. 25. 10:11
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Mindenképp szánalmasak.

Valószínű, hogy nem nagyon jutnak hozzá, azért a magasztalás.

Nem leszólni akarom.

Meg kell becsülni egy szép/jó/neked tetsző puncit, de ez olyan sekélyes. Ha a gazdáját becsülöd és harmóniában élsz vele az valami.

Ha csak egy nemiszervért rajongsz az felettébb primitív.

Füttyögető segédmunkás szint kb.

F/38

2019. ápr. 26. 10:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!