Magyarországon miért ennyire szánalmasak a rendőrök?
Előre is bocs ha megsértek valakit, de nekem csak rossz tapasztalatom van veluk. Amikor nem kellene ott vannak, kötözködnek, meghurcolják az embert, amikor meg szükség lenne rájuk sehol semmi. Ülnek a kis audijukban és néznek ki a fejükből.
Nem egy ismerősöm panaszkodott hogy kirabolták, a rendőr mellette állt nem tett semmit, beküldte őt a rendőrségre ahelyett hogy utána ment volna az illetőnek. Másik ismerősöm arról számolt be hogy egy verekedés szemtanuja volt, ahol kés is elkerült, hívta a rendőrséget, arra nem méltóztattak hogy kimenjenek a helyszinre.
Aztán hogy ne csak ismerőseim által történő példákkal jöjjek, van személyes tapasztalatom is. Elloptak a pénztárcámat.Tudom hol tették a rendőrségnek semmi más dolga nem lett volna mint megnezni az ottani kamera felvételeit, és máris kiderült volna ki a tettes, de nem törődtek velem. Most hat évvel az eset után kaptam a papírt hogy lezárták a nyomozást. (what??)
Azért persze rögtön meg tudtak állni osztani az észt, hogy 2 méterrel a zebra mellett mentem át az úton.(Tudom hogy nem szabályos, de akkor is apró dolgokért be tudnak szólni de más ügyekben meg addig nem lépnek még vér nem folyik?)
Aztán ott a mostani eset a szökött rabbal. Komédia amit műveltek. Aztan mi van? Kitűntették őket 😂 Legközelebb tűntessük ki a boltos nénit mert olyan ügyesen hősiesen eladta nekem a kenyeret. Ráadásul ha annyira nagyon ügyesek, felmerül a kérdés : Hogy a bánatba tudott megszokni a rab?
Na szóval csak engem zavar ez a nemtörődömseg? Tökre nem erzem magam biztonságban, az van bennem hogy bármi problémám van, a rendőrség lesz az utolsó aki segíteni fog nekem. Más is érzi ezt? Tapasztalatok esetleg? Ellentapasztalatokat is szívesen olvasok :)
Ugyan ezt gondolom èn is.
Szerintem a rendszerrel van baj. A szabályok, amiket betartatnak velük, azok nem jók. Meg hogy minden a pènz körül forog.
Egyik ismerősömnek el akarták lopni az autóját. Szerencsère időben èszrevette, kirángatta a tagot a kocsiból ès elkezdte püfölni. Közben jöttek a rendőrök, mire valaki elkezdett üvöltözni ès felèjük mutogatni, hogy "garázdaság! garázdaság!" (wtf?!)
Vègül a tolvajt vittèk be csak. De csak azèrt mert nem sèrült meg a verekedèsben senki. 2 nap múlva kiengedtèk. Kèsz vicc.
Igen, más is érzi ezt. De mit vársz, ha a vezetőjük egy híres olajos maffiózó.
Tapasztaltam felőlük "szép" dolgokat, az ex rendőr exbarátnőm elmesélte, hogy a rendőrök futtatják a legtöbb "dolgozó lányt", és el szoktak tűnni a bizonyítékraktárból a cuccok, főleg a drogok, amit általában nem elfogyasztanak, hanem eladnak, de gyakran fogyasztják is.
Egy másik rendőr ismerősömet lefokozták, szívatják, kiközösítik, mert jelentette néhány kollégája mutyiját, a nyomozói tisztségnek búcsút is mondhat jó időre...
A hal feje bűzlik, hát a többi része is olyan.
Én is egyetértek. Korrupcióból csillagos ötösök.
A kis embert beb@sszák a rendörségre,ha 30 ezret eltesz,de ha van egy nagyobb bűncselekmény az elkövetők jóban vannak a rendőrrel máris elsimítják az ügyet.
Multkor egy étteremtulajdonos bottal,stb megvert egy srácot,mert bejelentette a nébih-nél,hogy nincs megfelelő hiigénia. Ezért. A tulajt az egész város ismeri,a rendőrök is. "Mondhatni,híres",mert étteremtulaj. A gyerek súlyos testi sértés miatt feljelentést tett,az orvos is jelentette amúgy,hát nem elsimították az ügyet,mert jó haver az étteremtulaj.... Most az ügyészségnél van az ügyben a panasz.
Ki nem állhatom én sem a rendőröket,higyjétek el ami 2016.szeptember 24-én este történt,Budapesten ,hadd ne mondjam mi,tudja mindenki. (P.László ügy) Aki tette a rendőrökkel azt...,Jól tette. Meg a Györkös István esete amikor egy nyomozó ment házkutatni,tudjátok. Mind a kettő ügyet jol tették a rendőr,rendőrökkel. Megérdemlik,ha van egy gyilkossás,az elkövető haver,máris elsimítják. Meg mi az,hogy egy bolti tolvajt a rendőrségen beleverik a fejét a falba,hogy valljon. Megkapja az a büntetését.
Tehát teljesen igaz és jogos a kérdésed.
Ebbe a rovatba csak nyomorékok írkálnak, akiknek fingjuk nincsen semmiről sem. A kamerás sztoridhoz meg csak annyit fűznék hozzá, hogy van tapasztalatom velük a fővárosban. Ami nem önkormányzati térfigyelő, az mind egytől egyik vagy
a, dísznek van
b, nem rögzít
c, nem tárolja a felvételt
Szóval szevasztok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!