Az emberek miért ilyen szánalmasak?
Figyelt kérdés
Andy Vajna halálával kapcsolatban, mindenki pocskondiázza. Hogy lehetnek ennyire gátlástalanok? Sokat tett azért, hogy az legyen aki! Undorítóak az emberek!!2019. jan. 20. 20:12
1/11 anonim válasza:
Ha a legjobb dolog, amit fel tudsz hozni valaki védelmében, hogy sokat tett magáért, akkor valahol érthető, hogy nem örvend köztiszteletnek. Amúgy volt már egy ilyen kérdés hasonló stílusban, ezért ezt jelentettem.
2/11 A kérdező kommentje:
Mert mibajod van a kérdéssel? Ha zavar görgess tovább!
2019. jan. 20. 20:20
3/11 anonim válasza:
A zsidója, elég jól élt a közpénzből is, plusz még a kaszinóból is jó meg szedte magát, az emberek kárára ellenére is!
4/11 anonim válasza:
Az a bajom a kérdéssel, hogy szerintem te írtad ki a korábbit is. Ezért jelentettem.
5/11 anonim válasza:
Én csak szegény timikét sajnálom. Jaa,nem. Lehetne ő a következő üdvözlendő hír :'D
6/11 A kérdező kommentje:
Korábbi kérdés? Nem tettem fel több kérdést ezzel kapcsolatban, még ehhez hasonlót sem. Jézusooom🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Jelentsd nyugodtan, nem dől össze a világ!🙋♀️🙋♀️🙋♀️
2019. jan. 20. 20:45
7/11 anonim válasza:
"Sokat tett azért, hogy az legyen aki!"- Igen, azért menekült el az USA-ból a hatóságok elől vissza Magyarországra. :D
8/11 anonim válasza:
Azért gátlástalanok, mert andy vajna is gátlástalan volt. De halottakról vagy jót, vagy semmit ugyebár.
9/11 anonim válasza:
Hát nem érdekes, amikor a Republic frontembere hagyott itt bennünket, senki sem pocskondiázta? Vajon miért?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!