Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szerintetek szánalmasak az...

Szerintetek szánalmasak az emberek?

Figyelt kérdés
2015. júl. 4. 22:10
 1/6 anonim ***** válasza:
Egy részük az!
2015. júl. 4. 22:12
 2/6 anonim ***** válasza:
Van ilyen is, olyan is.
2015. júl. 4. 22:13
 3/6 anonim ***** válasza:

Nem szeretem az általánosítást. Van negatív és pozitív tapasztalatom is, s nem fogok senki szembejövőt leírni kizárólag a múltam alapján.

Egy főleg negatív tapasztalatokkal rendelkező, nálam antiszociálisabb személy nyilván, máshogy nyilatkozna.

2015. júl. 4. 22:20
 4/6 anonim ***** válasza:

Ez az általánosítás így nem jó. Van olyan ember akire ránézek és fogom a fejem hogy egyáltalán hogy lehet ilyen. És emellett van olyan ember akiket csodálok és csodálom amiket csinálnak.

Gondolj bele hogy minden szinte amit magad körül látsz emberi találmány, emberi erő működteti. Szerintem elképesztőek az emberek.

2015. júl. 4. 22:40
 5/6 anonim ***** válasza:

A kérdés értelmetlen. Mert ha az emberek szánalmasak, akkor a kérdező avgy nem ember, vagy önostorozó.

Márpedig egy önsotorozó, negatív ember véleményére nem vagyok hajlandó reagálni.

Hogy az emberek szánalmasak-e? Igen, vagy aki az. De mindenkiben meg kell találni az értéket, és akkor már jobb a kép.

2015. júl. 5. 00:40
 6/6 anonim ***** válasza:
8 kerbe a cigányokba lásd meg a jót! :D
2015. júl. 10. 18:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!