Ennyi szánalmasak az emberek?
Minden nap csuklós busszal járunk suli, minden ajtót kinyit nekünk a buszsofőr, hogy hamarabb fel tudjunk szállni. A héten nem a megszokott 3 ajtós buszt küldték így a legtöbben hátul szálltunk fel.
Az egyik lány előttem volt, nem tudtunk tovább menni így megálltam az egyik ülésnél. Mögöttem már ott állt egy gyerek. Részben azért is álltam meg ott, annyira bent, hogy a többiek fel tudjanak szállni, mert még így is néhányan a lépcsőn álltak.
Összeért a táskánk. Próbáltam arréb menni de tőle nem tudtam.
A LÉNYEG, hogy annyira szemtelen volt az a gyerek, hogy egész úton lökdösött, nekem dűlt, és hangosan magyarázott a nem normális haverjainak és egy csajnak, hogy idézem : "b+ és észre sem veszi"
Ezt hallgattam egész úton.
Történt még rosszabb helyzet is, ugyanis teljesen rámtámaszkodott, rámdült. Folyamatosan megjegyzéseket tett. Utána már nem csak az adott gyerek, hanem a haverjai is, és ami a legszomorúbb,az az egy szem lány is.
Ha megkért volna, hogy bocsi vagy bocsánat valamit csináljak már (hozzáteszem én már teljesen rá voltam tapadva az ülésre,- ülőhelyek mindig foglaltak).
Nem az, hogy megjegyzéseket tesz.
Egyébként ő arrébb tudott volna menni. Az a baj, az emberekkel, hogy nem figyelnek a másikra. Ha ők már felszálltak akkor jó, de őket már más nem érdekli, hogy esetleg nem tud felszállni xy.
Még egy utolsó mondat, kis fiatal gyerek volt 15-17 év közötti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!