Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen szánalmasak az emberek?
Van egy nagyon nagyon szép barátnőm, immár 2 éve. Mikor ezt megtudták az új osztályban elekzdtek beszólogatni, hogy csak a pénzemért jár velem és hogy tutira megcsal, meg nem szeret engem. Aztán odáig fajult a dolog, hogy az egyik "menő" srác megkérdezte, hogy mit szólnék hozzá, ha elvenné tőlem a barátnőmet? Erre csak annyit reagáltam, hogy megkértem pár erős barátomat, hogy egy kicsit szorongassák meg iskola után...azóta valahogy visszavett magából. :)
De nem értem, hogy miért ennyire szánalmasak az emberek? Miért van az, hogy ha valakinek rossz, de neked jó, akkor az a vaaki azt akarja, hogy neked is rossz legyen? Annyira szánalom ez a sok gyökér, hogy az nemigaz...
Hogy miért?! Féltékenység. Szörnyen elfajult féltékenység.
Egyébként a csávó "lerendezése" is szánalmas volt picit.:D
szánalmas volt, de hatásos :)
az irigység és a féltékenykedés két alapvető emberi tulajdonság. nicns mit tenni. vagy megbékélsz velük, vagy lázadozol. addig jó, amíg te nem válsz olyanná, mint az általad gyűlölt emberek.
hát úgy veszem ki h vannak gorilláid... az eleve nem menő.. ha meg jó nőd van..
érdekes kombináció
Tanuld meg, az életben csak olyan embereket gyűjts magad mellé akik nem azért vannak veled mert unatkoznak hanem mert veled szeretnének lenni.
Mert a legtöbb embert nem érdekli a másik csak maga max saját családja. Hogy a másik mit érezhet azt magasról leszarják.Csak a saját maguk érdekeit nézik és ha a másik jobb vagy ügyesebb azt valamivel megpróbálják leszólni, vagy netán keresztbe tenni.
Nagyon kevés ember van aki nem a saját érdekeit nézi hanem néha a másiknak is segít, tök önzetlenül. Meglátja hogy a másik is egy ember...
"Erre csak annyit reagáltam, hogy megkértem pár erős barátomat, hogy egy kicsit szorongassák meg iskola után.."
te aztán kemény gyerek vagy hallod!, le a kalappal előtted. Gondolom büszkék a szüleid. Visszakérdezek, miért ilyen szánalmasak az emberek? - és itt rád gondolok.
Egyébként hogy a kérdésedre is válaszoljak: vágj vissza azzal, hogy nekik nincs.. Azért ilyenek, mert irigyek - ez természetes, az emberek ilyenek, sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!