Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, titeket mennyire...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, titeket mennyire érdelek a péniszméret?

Figyelt kérdés
Volt több alkalmim, de egy lány sem foglalkozott a méretemmel, élvezték. Amúgy átlagos méretű. De itt mindenki szerint a nagy a jó, de egy lány sem mondta az hogy nem elég. Vagy csak az az oka, hogy normálisak lányokat fogtam ki?
2019. ápr. 18. 19:50
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
85%

Az az oka, h az a való élet - egy meg a gyik, a kettő meg távol áll egymástól. :)

Fontos a méret - de az átlagos a jó, nem a hatalmas.

2019. ápr. 18. 19:51
 2/12 anonim ***** válasza:
80%

Ez egy óriási tévhit, hogy csak a nagy a jó. Ugyanúgy mint bármi más az életben, az arany középút a megfelelő. Tehát ne legyen se túl kicsi /alig érezni/, se túl nagy /ugye nem gondolja senki, hogy egy kígyóuborka képes örömet okozni egy nőnek/

Meg aztán hiába van nagy szerszám, ha egy önző nyominger a tulaj. Márpedig a kettő gyakran együtt jár.

2019. ápr. 18. 19:56
 3/12 anonim ***** válasza:
17%
Nekem a nagy a jó, sok partnerem volt már és egy nagy péniszű férfivel sokkal-sokkal több pózban el tudok menni, mert éri a Gpontomat bárhogy szinte. Plusz jobban is néz ki egy méretes pénisz.
2019. ápr. 18. 19:58
 4/12 anonim ***** válasza:
90%
#3 ugye tudod, hogy a G-pontot kisujjal is el lehet érni?
2019. ápr. 18. 20:02
 5/12 anonim ***** válasza:
85%

"mert éri a Gpontomat bárhogy szinte."

Jaj már legalább néznél utána mit kamuzol.

A G pont körülbelül 2-5 cm-re található a hüvely felső hasi oldalán, vagyis a bemenettől 2-5 cm-re található.

Jó méretes farok kell, hogy elérje mi?

2019. ápr. 18. 20:06
 6/12 anonim ***** válasza:
17%
# 5, kb nekem a mutatóujjam kell, hogy elérjem. vegyünk egy állva hátulról csináljuk pózt, nincs Kardashian fenekem, de akkor is úgy felvesz legalább 7-8cm-t a péniszből, plusz számold a ki be csúszkát, ami szintén 5cm, hogy akkor is ingerelje a G pontomat, ha éppen "kint" van. És egy egy póz volt. Hadd tudjam már, milyen fszt szeretek, tapasztaltabb vagyok, mint ti, ez 100%.
2019. ápr. 18. 20:09
 7/12 anonim ***** válasza:
67%
7-8 cm-t felvesz a segged, ugyan már. Még csak nő sem vagy...
2019. ápr. 18. 20:11
 8/12 anonim ***** válasza:
80%
Amúgy ha mégis ragaszkodsz a 7-8 cm-hez + még az az 5 cm az mennyi is 13 cm hosszú pénisz simán elég...
2019. ápr. 18. 20:13
 9/12 anonim ***** válasza:
Ki akar nőt, itt legfeljebb csak te, mert én nem vagyok leszbikus faszikám.
2019. ápr. 18. 20:17
 10/12 anonim ***** válasza:
0%
Nő létedre zavar, hogy nekem jobb a szex nagyobb farkú férfivel? Van baj a fejedben. Vegyél egy 22cm-es dildót és amikor valamelyik 13cm-es farkú pasiddal izélsz, és elmentél már párszor, akkor vedd elő és nézd meg hogy meddig megy beléd. Izgalmi állapotban a hüvely nagyon tud tágulni és én azt imádom ha feszít. Kíváncsi vagyok hány orgazmusod szokott lenni mellesleg egy átlagos szex alatt.
2019. ápr. 18. 20:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!