Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1. Pedig raszolgaltal
2. Nem kell kijavitani mert tisztában vagyok a hormon termelodesevel, úgyhogy köszönöm a tanácsot de inkább nem olvasok utánna. Arrol meg hogy a tesztoszteronon kívül hány felé hormon felelős az agyadba elinditott folyamatokert nem áll módomban fel ilagositast adni neked. Hogy a nőknél miben különbözik ez arról fogalmam sincs. Nincs sunam, neked meg gyikod de biztos jobban tudod. Ki tudja már mivan a lábad között ha 2 tolasannal tovább nem jutottál...
És ha tapasztalatból mondtam, az azt jelenti, hogy csak rossz tapasztalatom lehet, jó nem? Főleg, hogy közvetlenül utána leírtam azt is, hogy a jó szexet szeretik a nők. Honnan tudnám, ha nem lett volna részem benne?
Én is csak annyit írtam, hogy a tesztoszteron jelentős szerepet játszik a szexuális étvágy intenzitásában. Most ismerted el, de azért le kellett hülyézned több ízben, logikus. Attól, hogy pont ezt a hormont emeltem ki, és nem említettem mellette hatvannyolc másikat, még nem lesz alaptalan, amit állítottam. A tesztoszteronnak köze van a libidóhoz és egy férfi szervezete tízszer akkora mennyiségben termeli, mint egy nőé, ergo legalább részben a tesztoszteron az oka annak, hogy a férfiak erősebb vágyat éreznek. Az én k-rva anyámat, hogy ezt le mertem írni anélkül, hogy részletes kiselőadásba bocsátkoztam volna. Még mindig sokkal inkább válaszoltam a kérdésre, mint te, aki szemmel láthatóan azért kommenteltél ide csupán, hogy közölhesd, mekkora ostoba pcsa vagyok.
"A nemi szervek meg hogy jönnek ide? Azt nem hiszem hogy meg kéne magyaráznom."
Pedig de, nagyon szívesen meghallgatnám, miért csak egy férfi tudhatja, hogy a férfiak szervezetében milyen biológiai folyamatok/kémiai reakciók játszódnak le. Ha én vagyok a balfsz hímnemű partner, akkor - a logikád alapján - jogosult vagyok az okoskodásra, úgyhogy gondold át, megéri-e kockára tenned a "nő vagy, kussoljál" érvelésedet egy gyerekes beszólás kedvéért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!