Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A férfiak miért szeretik...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak miért szeretik jobban a szexet?

Figyelt kérdés

2019. ápr. 15. 18:16
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

1. Pedig raszolgaltal

2. Nem kell kijavitani mert tisztában vagyok a hormon termelodesevel, úgyhogy köszönöm a tanácsot de inkább nem olvasok utánna. Arrol meg hogy a tesztoszteronon kívül hány felé hormon felelős az agyadba elinditott folyamatokert nem áll módomban fel ilagositast adni neked. Hogy a nőknél miben különbözik ez arról fogalmam sincs. Nincs sunam, neked meg gyikod de biztos jobban tudod. Ki tudja már mivan a lábad között ha 2 tolasannal tovább nem jutottál...

2019. ápr. 17. 08:27
 12/20 anonim ***** válasza:
Libidóról volt szó, nem minden létező folyamatról, ami lezajlik az ember agyában. Mi köze van a nemi szervemnek ahhoz, hogy lehet-e fogalmam a témáról? És ki írt olyat, hogy nem jutottam két lökésnél tovább? Tanulj már meg olvasni, mielőtt hülyézni kezdenél másokat.
2019. ápr. 17. 09:53
 13/20 anonim ***** válasza:
Gondolom tapasztalatból írtad a 2 lokeses nagy dumad. Nem minden létező folyamatról beszélek, csak arról ami szó esett. Azért mert 1 hormont nevét hallottad valahol hogy csicseregtek a madarak, meg nem jelenti hogy ki tesz egy egész folyamatot. És igen, amiről te azt hiszed hogy egy folyamat, az valójában nagyon összetett, és a tesztoszteron csak egy jelentős részét teszi ki. Bar bizonyára nem tudhatod, mert itt kicsit többet kell olvasni mint egy hormon neve, ha valaki az észt akarja osztani. A nemi szervek meg hogy jönnek ide? Azt nem hiszem hogy meg kéne magyaráznom. Bár inkább azt rád értettem, hogy az sem kizart te mentél el 2 lokestol azért tudod így. Úgy értem, hogy a b****sz partner, ha idézetek tőled, lehet te voltál... Nem tudhatjuk
2019. ápr. 17. 11:59
 14/20 anonim ***** válasza:

És ha tapasztalatból mondtam, az azt jelenti, hogy csak rossz tapasztalatom lehet, jó nem? Főleg, hogy közvetlenül utána leírtam azt is, hogy a jó szexet szeretik a nők. Honnan tudnám, ha nem lett volna részem benne?

Én is csak annyit írtam, hogy a tesztoszteron jelentős szerepet játszik a szexuális étvágy intenzitásában. Most ismerted el, de azért le kellett hülyézned több ízben, logikus. Attól, hogy pont ezt a hormont emeltem ki, és nem említettem mellette hatvannyolc másikat, még nem lesz alaptalan, amit állítottam. A tesztoszteronnak köze van a libidóhoz és egy férfi szervezete tízszer akkora mennyiségben termeli, mint egy nőé, ergo legalább részben a tesztoszteron az oka annak, hogy a férfiak erősebb vágyat éreznek. Az én k-rva anyámat, hogy ezt le mertem írni anélkül, hogy részletes kiselőadásba bocsátkoztam volna. Még mindig sokkal inkább válaszoltam a kérdésre, mint te, aki szemmel láthatóan azért kommenteltél ide csupán, hogy közölhesd, mekkora ostoba pcsa vagyok.

"A nemi szervek meg hogy jönnek ide? Azt nem hiszem hogy meg kéne magyaráznom."

Pedig de, nagyon szívesen meghallgatnám, miért csak egy férfi tudhatja, hogy a férfiak szervezetében milyen biológiai folyamatok/kémiai reakciók játszódnak le. Ha én vagyok a balfsz hímnemű partner, akkor - a logikád alapján - jogosult vagyok az okoskodásra, úgyhogy gondold át, megéri-e kockára tenned a "nő vagy, kussoljál" érvelésedet egy gyerekes beszólás kedvéért.

2019. ápr. 17. 12:39
 15/20 anonim ***** válasza:
A legelső kommented már bicskanyitogato. Bár bizonyára fel sem tűnt. Már ne haragudj de semmit se fogok neked meg magyarázni.....
2019. ápr. 17. 13:11
 16/20 anonim ***** válasza:
Oké :D
2019. ápr. 17. 13:37
 17/20 anonim ***** válasza:
Szívesebben mondanám a szemedbe, mert úgy nem tudnál máshogy reagálni csak puffogni, meg forgatni a szemeid. Vagyis a jellemedbol ítélve... Mókás lenne
2019. ápr. 17. 13:47
 18/20 anonim ***** válasza:
Mondja az, aki érv híján minősítget, mert az önérzete nem bírja el az alulmaradást.
2019. ápr. 17. 14:08
 19/20 anonim ***** válasza:
Nincs szükség érvekre, hisz mint mondtam az első megnyilvanulasod leirta a jellemed, és a nézeted. Hogy mennyire rosszak. Sajnos nem vagyok az önismeret tanarod, ugyhogy majd e felől felvilágosít más. Csak majd nagyot fogsz koppanni :(
2019. ápr. 17. 14:25
 20/20 anonim ***** válasza:
Vissza terve az elozore nem ismertem el semmit, ez köztudott tény hogy a tesztoszteron miféle hormon. Én csak láttam hogy itt megállt a tudományod, mégis milyen cinikusan fejezted ki magad, és a kérdést is megmasitottad, a jellemed ék megfelelően cinikusan. Most tudom mit írnál, ismerem a fajta, "neem masitottad meg, k**va okos vagy, stb..." Igen, mint mondtam ilyen a jellemed, ezért neked ez normális. Nem vettem magadra semmit, csak a lokeses dumad után,meg a 0 tudasoddal nem tudom mire ez a felsőbb rendű megnyilvanulasod, viselkedés. Igen most az jön hogy én beszélek? Igen, mert ugye neked ez a stílus alapvető. Sajnálom hogy nem tudsz róla, de te alapvetően bunkó vagy. Nesze itt az önismeret óra ;)
2019. ápr. 17. 14:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!