Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők miért nem szeretik ha lényegre térnek a férfiak?
Sokszor megkérdezem hogy akarnak-e szexelni. Ekkor hirtelen elhidegülnek tőlem. Pedig szerintem ez így korrekt, hogy őszinte vagyok. Amúgy sok nővel (200+) voltam már csak unom ez a körbeudvarisaskodást.
28F
Bizonyos típusú nők, ha megfelelő pillanatban mondod akkor nem gond. Sőt van amelyik már eljut oda, hogy ő maga mondja.
De általánosságban nagyon sok nőnél a "direkt arcba" kommunikációval nem jutsz eredményre.
Nem az a baj, hogy kinyilvánítod, hogy mit akarsz, hanem a legtöbbnél az Ahogy teszed.
Mindig alakulhat bármely nővel olyan helyzet, lehettek annyira hatással egymásra, hogy ő is azt akarja, de ha már megbizsergetted, beindítottad a fantáziáját, csak úgy odalöksz egy ilyen "szexelünk" semmi kijelentést, az lelombozó lehet.
Legtöbb nő ilyenkor pont azt gondolja "Amilyen a kreativitásod szavakkal, olyan vagy az ágyban is".
Nincs szükség körbeudvariaskodásra. Elmégy a lakásra, leteszed a pénzt és csinálhatod, amit kifizettél.
Másnak ezzel a stílussal kötve hiszem, hogy bejönnél.
Melyik nő örülne annak, ha eszköznek tekinted és nem nőnek?
A szexuális vágyadat helyezed előtérbe, amit ki is jelentesz... ez kinek imponál?
Te egy gép vagy?
A megnyilvánulásaid alapján igen.
Na, ő meg nem akar az lenni.
Menj el egy fizetőshöz: ott örül is, ha nem udvarolsz neki.
Az korrekt, ha őszinte vagy - csakhogy egy nőnek fontos, hogy számíthasson rád, ehhez meg fel kell mérnie.
Ez meg nem megy 1 perc alatt.
Vagy ha igen, akkor az nem lesz jó neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!