Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak tényleg azt szeretik, ha van mit fogni?
Tehát legyen nagy cici meg popsi, még egy kis pocak sem zavarja őket?
Néha úgy látom, a vékony lányokat nem tekintik igazi nőnek...
van aki kifejezetten a vékony lányokat preferálja
én az a fajta vagyok akinek a teltebb husis lányok tetszenek, de volt vékonyabb barátnőm is, igaz amikor felszedett pár kilót, akkor sokkal izgatóbb lett számomra
legyen egy egészséges zsírpárna egy lányon, de tudom, hogy néha a 100 kilós nők ezzel a hülye közmondás/szólással védekeznek.
Azért az nem mindegy, hogy valaki kissé combos vagy ha hájas
Nem lehet általánosítani. Van valaki, akinek a vékényabb, van valaki, akinek az erosebb jon be. De valoszinu, hogy magát a cicit minden férfi szereti. Inkább az csak a természet vicce, hogy a mellessebb csajok tobbnyire picit erosebbek is.
En is szeretem a cicit és ha van a csajnak jó melle, de viszont sokkal jobban bejonnek a vékony lányok mint az erosebbek, még ha kisebb is a melle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!