Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A férfiak tényleg azt szeretik...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak tényleg azt szeretik, ha van mit fogni?

Figyelt kérdés

Tehát legyen nagy cici meg popsi, még egy kis pocak sem zavarja őket?

Néha úgy látom, a vékony lányokat nem tekintik igazi nőnek...

2019. febr. 13. 13:07
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

van aki kifejezetten a vékony lányokat preferálja

én az a fajta vagyok akinek a teltebb husis lányok tetszenek, de volt vékonyabb barátnőm is, igaz amikor felszedett pár kilót, akkor sokkal izgatóbb lett számomra

2019. febr. 13. 13:08
 2/11 anonim ***** válasza:
Nekem teljesen mindegy, ha jó az összkép. Tetszett már duci lánytól kezdve egészen a nagyon laposig mindenféle. De én csak a magam nevében tudok beszélni.
2019. febr. 13. 13:16
 3/11 anonim ***** válasza:
Nekem a nagy mell nem tetszik.
2019. febr. 13. 13:23
 4/11 anonim ***** válasza:
Biztos sokan vannak így vele, de nekem kizárólag a kis mellű, vékony lányok jönnek be...
2019. febr. 13. 13:44
 5/11 anonim ***** válasza:
28%
Igen,én pl szeretem az ijet ha van mit fogni :)
2019. febr. 13. 14:11
 6/11 anonim ***** válasza:
Igen szereti sok férfi ha van mit fogni.
2019. febr. 13. 14:29
 7/11 anonim ***** válasza:

legyen egy egészséges zsírpárna egy lányon, de tudom, hogy néha a 100 kilós nők ezzel a hülye közmondás/szólással védekeznek.

Azért az nem mindegy, hogy valaki kissé combos vagy ha hájas

2019. febr. 13. 14:47
 8/11 anonim ***** válasza:
Én sosem szerettem a vékony lányokat mindig is olyan barátnőm volt aki nem volt csont vékony de kövér se volt az a pont jó. Nem tudom engem valamiért az izgat ha kicsit húsosabb.
2019. febr. 13. 15:14
 9/11 anonim ***** válasza:
Én kifejezetten imádom ha van mit fogni
2019. febr. 13. 15:17
 10/11 anonim ***** válasza:

Nem lehet általánosítani. Van valaki, akinek a vékényabb, van valaki, akinek az erosebb jon be. De valoszinu, hogy magát a cicit minden férfi szereti. Inkább az csak a természet vicce, hogy a mellessebb csajok tobbnyire picit erosebbek is.

En is szeretem a cicit és ha van a csajnak jó melle, de viszont sokkal jobban bejonnek a vékony lányok mint az erosebbek, még ha kisebb is a melle.

2019. febr. 13. 15:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!